Начинка з квашеної капусти для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Мені здається, що пиріжки не можуть набриднути, навіть якщо їх є пару раз в тиждень. Це тому, що можна поміняти будь-яку складову цієї випічки. Все на ваш смак. Подивіться і мій варіант.
У свій рецепт я описала, як приготувати начинку з квашеної капусти для пиріжків. Природно, що вона буде трохи кислуватий, але це можна врегулювати сіллю і цукром. Це класичне блюдо російської кухні не дарма до цих пір так популярно, адже воно просте, ситне і смачне. Дітям теж сподобалося.
- Капуста квашена - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
Капусту промийте під краном в друшляку. Потім відваріть її в кип'яченій воді протягом 10-15 хвилин. Воду злийте. Відкиньте капусту на друшляк, щоб стекли залишки води.
Цибулю очистіть і дрібно наріжте.
Обсмажте його на невеликій кількості олії до м'якості.
До цибулі додайте капусту. Перемішайте і смажте протягом хвилин 5.
В кінці додайте масло, що залишилося. Перемішайте.
Начинку повністю остудіть, і продовжуйте готувати пиріжки далі.