Рецепт Начинка з квашеної капусти для пиріжків фото

Начинка з квашеної капусти для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Квашена капуста, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Випічка, Пиріжки, Начинки

Мені здається, що пиріжки не можуть набриднути, навіть якщо їх є пару раз в тиждень. Це тому, що можна поміняти будь-яку складову цієї випічки. Все на ваш смак. Подивіться і мій варіант.

У свій рецепт я описала, як приготувати начинку з квашеної капусти для пиріжків. Природно, що вона буде трохи кислуватий, але це можна врегулювати сіллю і цукром. Це класичне блюдо російської кухні не дарма до цих пір так популярно, адже воно просте, ситне і смачне. Дітям теж сподобалося.

  • Капуста квашена - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
начинка з квашеної капусти для пиріжків - фото крок 1
Капусту промийте під краном в друшляку. Потім відваріть її в кип'яченій воді протягом 10-15 хвилин. Воду злийте. Відкиньте капусту на друшляк, щоб стекли залишки води.
начинка з квашеної капусти для пиріжків - фото крок 2
Цибулю очистіть і дрібно наріжте.
начинка з квашеної капусти для пиріжків - фото крок 3
Обсмажте його на невеликій кількості олії до м'якості.
начинка з квашеної капусти для пиріжків - фото крок 4
До цибулі додайте капусту. Перемішайте і смажте протягом хвилин 5.
начинка з квашеної капусти для пиріжків - фото крок 5
В кінці додайте масло, що залишилося. Перемішайте.
начинка з квашеної капусти для пиріжків - фото крок 6
Начинку повністю остудіть, і продовжуйте готувати пиріжки далі.

Схожі рецепти