Начинка з капусти для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім вам, як приготувати начинку з капусти для пиріжків. Пиріжки вийдуть як у бабусі, обіцяю! Полюблять їх і дорослі, та діти. Приступаємо до приготування негайно!
Така начинка зробить ваші пиріжки неймовірно смачними. Окрім того, що тушковану капусту можна використовувати в якості начинки, ще її можна готувати як гарнір. Регулюйте спеції за власним бажанням і тоді ви неодмінно залишитеся в захваті.
- Капуста - 350 грам
- Ріпчаста цибуля - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
Цибулю і моркву почистіть, помийте всі овочі. Капусту нашаткуйте, цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці.
2
На розпеченій сковороді розігрійте невелику кількість рослинної олії і почніть пасерувати капусту. Гасіть до м'якості. Додайте сіль і перець за смаком, ретельно все перемішайте. Капусту перекладіть на тарілку.
3
Тушкуйте цибулю і моркву на окремій сковороді до м'якості на рослинному маслі. Надішліть капусту до цибулі з морквою і тушкуйте ще 2 хвилини. Начинка для пиріжків як у бабусі готова! Смачного!