Рецепт Начинка для пиріжків з капусти фото

Начинка для пиріжків з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Морква , Цибуля
Дієтичне харчування
На швидку руку
Начинки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 45 хв.

Популярна і всіма улюблена начинка фля пиріжків з будь-якого тесту. Найсмачніше її робить моя мама. Наводжу її рецепт.

Опис приготування:

Битро в приготуванні начинка, з якої все пиріжки виходять дуже соковиті. Для її приготування потрібно обсмажити дрібно нарізану цибулю і терту моркву. Капусту пошінковать і згасити з водою, потім додати моркву, цибуля, сіль, перець, вершкове масло, а також куркуму, яка додасть начинці з капусти колір і особливий смак.

  • Свіжа капуста - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
  • Куркума - 0, 5 чайних ложки
начинка для пиріжків з капусти - фото крок 1
Лук очищаємо від лушпиння та дрібно ріжемо.
начинка для пиріжків з капусти - фото крок 2
Моркву миємо, чистим, трьом на бурачковой тертці.
начинка для пиріжків з капусти - фото крок 3
На сковороду наливаємо соняшникову олію, чекаємо, коли нагріється. Кладемо цибулю, смажимо до золотистого кольору. Потім кладемо морква, трохи солі, перцю і обсмажуємо близько 3 хвилин.
начинка для пиріжків з капусти - фото крок 4
Капусту очищаємо від верхнього листя з плямами. Дрібно шаткуємо. Я користуюся комбайном, капуста виходить дрібно нарізана і соковита. Якщо комбайна під рукою немає, можна порізати ножем і потім додати солі і потиснути трохи руками, щоб виділився сік.
начинка для пиріжків з капусти - фото крок 5
На гарячу сковороду наливаємо соняшникову олію. Коли воно нагріється, кладемо капусту і обсмажуємо близько 5 хвилин, помішуючи. Потім наливаємо воду, закриваємо кришкою і тушкуємо близько 30 хвилин на слабкому вогні.
начинка для пиріжків з капусти - фото крок 6
Для 5 хвилин до закінчення часу додаємо підсмажені цибулю і моркву, а також словочное масло, сіль, перець, кукруму. Закриваємо кришкою і тушкуємо. Даємо капусті охолонути. Тепер начинка для пиріжків з капусти готова!

Схожі рецепти