Начинка для пиріжків з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Популярна і всіма улюблена начинка фля пиріжків з будь-якого тесту. Найсмачніше її робить моя мама. Наводжу її рецепт.
Битро в приготуванні начинка, з якої все пиріжки виходять дуже соковиті. Для її приготування потрібно обсмажити дрібно нарізану цибулю і терту моркву. Капусту пошінковать і згасити з водою, потім додати моркву, цибуля, сіль, перець, вершкове масло, а також куркуму, яка додасть начинці з капусти колір і особливий смак.
- Свіжа капуста - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Вода - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
Лук очищаємо від лушпиння та дрібно ріжемо.
Моркву миємо, чистим, трьом на бурачковой тертці.
На сковороду наливаємо соняшникову олію, чекаємо, коли нагріється. Кладемо цибулю, смажимо до золотистого кольору. Потім кладемо морква, трохи солі, перцю і обсмажуємо близько 3 хвилин.
Капусту очищаємо від верхнього листя з плямами. Дрібно шаткуємо. Я користуюся комбайном, капуста виходить дрібно нарізана і соковита. Якщо комбайна під рукою немає, можна порізати ножем і потім додати солі і потиснути трохи руками, щоб виділився сік.
На гарячу сковороду наливаємо соняшникову олію. Коли воно нагріється, кладемо капусту і обсмажуємо близько 5 хвилин, помішуючи. Потім наливаємо воду, закриваємо кришкою і тушкуємо близько 30 хвилин на слабкому вогні.
Для 5 хвилин до закінчення часу додаємо підсмажені цибулю і моркву, а також словочное масло, сіль, перець, кукруму. Закриваємо кришкою і тушкуємо. Даємо капусті охолонути. Тепер начинка для пиріжків з капусти готова!