Начинка для пиріжків з картоплі і яєць
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіша начинка для пиріжків, хоч печених, хоч смажених. Продукти для її приготування завжди знайдуться у вашому будинку, готується така начинка дуже легко і без особливого клопоту. Пиріжки будуть смачні!
Це найпростіша начинка для смачних пиріжків. Готується швидко і просто, а інгредієнти для неї завжди знайдуться у вашому будинку. Пиріжки з такою начинкою ліпити - одне задоволення. А які смачні і ситні вони виходять! Пиріжки з картопляною начинкою зручно брати в дорогу, в школу, на роботу. Адже така начинка не випливає з пиріжка, НЕ сочиться жирним соком. Розповідаю, як приготувати начинку для пиріжків з картоплі і яєць.
- Картопля - 500 грам
- Яйця варені - 2-3 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 2/3 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
Очистимо картопля, нарізати його шматочками. Відваримо яйця круто.
Викладаємо картоплю в каструлю, заливаємо його водою і варимо до готовності. Коли вода закипить, додамо сіль.
Зливаємо воду з картоплі, додаємо до нього вершкове масло.
І розминаємо картопля з маслом в пюре.
Яйця очистимо й наріжемо кубиками. Додамо до картоплі.
Додаємо сіль і перець за смаком, ретельно перемішуємо. Начинка для пиріжків готова.
Коли начинка охолоне, можна приступати до ліплення пиріжків.
Найбільше з такою начинкою мені подобаються смажені пиріжки. Смачного!