Начинка для пиріжків з ліверу
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки - улюблена всіма випічка, яка заслужила повагу багатьох людей за своє різноманіття. Хочете ситну начинку? пісну, солодку або якусь оригінальну? Я пропоную свою.
Ознайомтеся з тим, як приготувати начинку для пиріжків з ліверу. Як ви знаєте, лівер роблять із субпродуктів. Звичайно, можна просто купити готову ковбасу, але краще зробити фарш самим, додавши базових овочів. Цей ситний варіант сподобався всієї чоловічої частини моєї сім'ї. І вам теж має сподобатися!
- Свиняче легке - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Вода - 2 Ст. Ложки
Легкі замочіть в холодній воді на 3-4 годину. Виходитиме зайва кров, тому воду потрібно міняти. Потім видаліть всі дихальні шляхи, м'ясо промийте і наріжте на великі шматки.
Помістіть легкі в воду у великій каструлі. Доведіть їх до кипіння. Зніміть піну і додайте ст. Ложку солі. Варіть субпродукти протягом 2-х годин на невеликому вогні, знімаючи піну.
Остудіть готові легкі при кімнатній температурі. Потім перекрутити м'ясо через м'ясорубку два рази.
Розігрійте масло на сковороді. Обсмажте в ньому 5 хвилин дрібно нарізану цибулю.
Потім в сковороду додайте моркву, подрібнену на дрібній тертці. Смажте 5 хвилин. А далі відправте на вогонь фарш.
Додайте в сковороду сіль, перець і воду. Гасіть начинку протягом 3-5 хвилин, перемішавши.
Все готово. Перед тим як використовувати начинку, її варто остудити.