Рецепт Начинка для пиріжків з ліверу фото

Начинка для пиріжків з ліверу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування
На обід
Начинки

Пиріжки - улюблена всіма випічка, яка заслужила повагу багатьох людей за своє різноманіття. Хочете ситну начинку? пісну, солодку або якусь оригінальну? Я пропоную свою.

Ознайомтеся з тим, як приготувати начинку для пиріжків з ліверу. Як ви знаєте, лівер роблять із субпродуктів. Звичайно, можна просто купити готову ковбасу, але краще зробити фарш самим, додавши базових овочів. Цей ситний варіант сподобався всієї чоловічої частини моєї сім'ї. І вам теж має сподобатися!

  • Свиняче легке - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Вода - 2 Ст. Ложки
начинка для пиріжків з ліверу - фото крок 1
Легкі замочіть в холодній воді на 3-4 годину. Виходитиме зайва кров, тому воду потрібно міняти. Потім видаліть всі дихальні шляхи, м'ясо промийте і наріжте на великі шматки.
начинка для пиріжків з ліверу - фото крок 2
Помістіть легкі в воду у великій каструлі. Доведіть їх до кипіння. Зніміть піну і додайте ст. Ложку солі. Варіть субпродукти протягом 2-х годин на невеликому вогні, знімаючи піну.
начинка для пиріжків з ліверу - фото крок 3
Остудіть готові легкі при кімнатній температурі. Потім перекрутити м'ясо через м'ясорубку два рази.
начинка для пиріжків з ліверу - фото крок 4
Розігрійте масло на сковороді. Обсмажте в ньому 5 хвилин дрібно нарізану цибулю.
начинка для пиріжків з ліверу - фото крок 5
Потім в сковороду додайте моркву, подрібнену на дрібній тертці. Смажте 5 хвилин. А далі відправте на вогонь фарш.
начинка для пиріжків з ліверу - фото крок 6
Додайте в сковороду сіль, перець і воду. Гасіть начинку протягом 3-5 хвилин, перемішавши.
начинка для пиріжків з ліверу - фото крок 7
Все готово. Перед тим як використовувати начинку, її варто остудити.

Схожі рецепти