Начинка для пиріжків з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Така начинка ніколи не дає текти сиру. Начинку можна використовувати для пиріжків і ватрушок. М'яка, солодка і смачна.
Змішайте інгредієнти. Розкачайте тісто і формуйте булочки, пиріжки, ватрушки.
- Сир - 200 грам
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Білок яєчний - 1 штука
- Ваніль - За смаком
Помістіть в миску сир. Я беру сухий сир, досить зернистий. Якщо у вас сир рідкий, відкиньте його на сито (в марлі), щоб видалити зайву рідину (сироватку).
До сиру додайте цукор і ваніль.
Додайте яєчний білок. Саме білок, а жовток можете використовувати для змащення готових виробів (пиріжків, пироги, булочок).
Все перемішайте. Отримаємо однорідну масу.
Начинка для пиріжків готова. Можна приступати до замісу тіста.