Начинка з картоплі для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Прості в приготуванні, смачні і ситні домашні пиріжки. Можете зробити їх з м'ясною або овочевий начинкою, наприклад. А я підкажу рецепт, як приготувати начинку з картоплі для пиріжків.
Ви можете зробити тісто самостійно, тут підійде дріжджове. Такі пиріжки можна запекти в духовці, обсмажити на сковороді або у фритюрі. Готові пиріжки мені подобається є ще гарячими, можна зі сметаною. Картопляну начинку можна урізноманітнити зеленню, беконом, грибами або м'ясним фаршем.
- Картопля - 8 штук
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Дріжджове тісто - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Очистіть картоплю і наріжте її шматочками, потім помістіть в каструлю і залийте водою. Відваріть картоплю до готовності, а потім злийте воду.
2. Розімніть картоплю в пюре і додайте 3 столові ложки вершкового масла, посоліть і перемішайте.
3. Очистіть цибулю і наріжте його дрібно. Сковороду розігрійте зі столовою ложкою олії і викладіть цибулю, обсмажте його до готовності.
4. Додайте цибулю до картоплі і ще раз перемішайте.
5. Тісто розділіть на невеликі шматочки, потім всередину кожного викладіть невелика кількість начинки і щільно защипніть.
6. Обсмажте пиріжки у великій кількості рослинного масла, потім подавайте їх до столу.