Відбивні в клярі з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
В надійному панцирі з клярі відбивні залишаються соковитими і ніжними. Апетитна хрустка скоринка чудово доповнює м'ясо. Відмінне блюдо для святкового столу.
Спочатку приготуйте кляр для відбивних. Для цього збийте яйця, майонез і дрібку солі, додайте борошно і добре розмішайте. Куряче філе порізати на плоскі шматки, добре відбийте, приправити сіллю, поперчіть і занурте кожен шматочок в кляр. Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте відбивні з двох сторін до готовності. Відразу ж подавайте на стіл. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль, перець - За смаком
Поріжте куряче м'ясо пластинками і добре відбийте.
Збийте яйце, майонез і дрібку солі.
Додайте борошно і перемішайте.
Посоліть і поперчіть м'ясо за смаком, занурте кожен шматочок в кляр.
Обсмажте на сильному вогні протягом 5 хвилин з одного боку, потім переверніть і смажте ще 3-4 хвилини з іншого боку.