Відбивні з гірчицею і майонезом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті відбивні зі свинини у вас вийдуть навіть без використання сковороди - в духовці. Яскравий і пікантний смак їм додасть соус з гірчиці і майонезу. Таке блюдо по достоїнству оцінять чоловіки.
Соковиті і рум'яні відбивні - краще м'ясне блюдо не тільки в будні, але і для святкового столу. Їх дуже легко приготувати і можна взяти з собою на роботу, пікнік, в поїздку. Головне - не переборщіть з додаванням гірчиці, якщо блюдо будуть їсти і діти! Подавайте їх з будь-яким гарніром: кашею, макаронами, пюре.
- Свинина - 600 грам (м'якоть)
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки (будь-якої жирності)
- Сіль - 3 щіпки
- Перець чорний мелений - 3 щіпки
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Свинячу м'якоть промийте у воді, наріжте слайсами по 0, 5-1 см. Максимум.
Відбийте кожен з них з двох сторін кулінарним молоточком. Найкраще це робити, помістивши м'якоть в пакет, щоб бризки не летіли по всій кухні.
Відбиття всього м'яса займе у вас не більше 20 хвилин. В цей час розжарити духовку до 200 градусів.
З'єднайте в піалі або мисці майонез будь-якої жирності і гірчицю, але не суху, а вже готову з порошку, магазинну. Не купуйте гірчицю в зернах, так як зернятка при запіканні підгорять.
Повапните відбивні з кожного боку і викладіть їх на деко або в форму для запікання. Помістіть деко в духовку.
Запікайте блюдо приблизно 20-25 хвилин до рум'яності, но не пересушивайте.
Викладіть готові відбивні на тарілку або блюдо, подайте до столу гарячими з будь-яким гарніром.