Рецепт Шашлик з гірчицею і майонезом фото

Шашлик з гірчицею і майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Свинина , Майонез
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Шашлик з гірчицею і майонезом - мій улюблений варіант шашлику. Тільки з таким маринадом шашлик виходить дуже соковитим і ніжним. Зверху утворюється пікантна скоринка з маринаду - супер смачно!

Опис приготування:

Цей рецепт шашлику мені подобається саме завдяки пікантному смаку маринаду. Не бійтеся, що м'ясо вийде дуже гострим через гірчиці, під час приготування гострота піде, залишиться лише шикарний смак. Ще один плюс цього рецепту - м'ясо можна довго не маринувати. Я використовую свинячу шийку, вона спочатку ніжна, а маринад обволікає кожен шматочок м'яса, запечіть разом з ним, тому маринуватися м'яса практично не потрібно. Про це шашлику дійсно можна сказати"пальчики оближеш" , раджу вам перевірити це!

  • Свиняча шийка - 800-900 грам
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 Ст. Ложки
шашлик з гірчицею і майонезом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
шашлик з гірчицею і майонезом - фото крок 2
Свинячу шийку поріжте на невеликі шматки. Я ріжу не крупніше, щоб мяско швидше присмажився.
шашлик з гірчицею і майонезом - фото крок 3
Майонез змішайте з гірчицею. Я використовую 2 виду гірчиці - звичайну гостру і американську. Так смак виходить цікавіше і багатше.
шашлик з гірчицею і майонезом - фото крок 4
М'ясо посоліть і додайте до нього суміш майонезу і гірчиці.
шашлик з гірчицею і майонезом - фото крок 5
Гарненько перемішайте.
шашлик з гірчицею і майонезом - фото крок 6
Затягніть миску харчовою плівкою і відправте в холодильник мінімум на 1 час. Цей рецепт мені подобається тим, що готувати шашлик можна дуже швидко, оскільки м'ясо швидко набирається смаком і ароматом свого маринаду і стає дуже ніжним.
шашлик з гірчицею і майонезом - фото крок 7
Смажити шашлик в цей раз я буду на решітці. Коли вугілля для шашлику будуть готові, викладіть м'ясо на решітку і смажте до готовності. З таким маринадом м'ясо занадто сильно не зготується і не буде дуже темним.
шашлик з гірчицею і майонезом - фото крок 8
Коли зверху м'ясо знайде гарний золотистий колір, а всередині буде прозорий сік, м'ясо можна знімати і подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти