Шашлик з індички з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім! Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати шашлик з індички з гірчицею. За цим рецептом шашлик виходить соковитим, ароматним, ніжним і дуже смачним! Приступаємо до приготування страви!
Відмінний варіант страви на вечерю. Шашлик виходить дуже корисним, нежирним, ароматним і соковитим. Таке блюдо підійде всім, адже м'ясо індички є дієтичним. Рекомендую випробувати цей рецепт будинку За бажанням шашлик можна посмажити на мангалі або грилі, буде також смачно.
- Indûšinoe файл - 500 грам
- Солодкий перець, Червона цибуля - по 1 Штука
- Дижонская гірчиця, мідь - 1 С.. Ложка
- Сіль - 3 грами
- Перець чорний мелений - 2 грами
- Часник - 2 зубчики
- Braai - 1 пучок
Готуємо основні інгредієнти для приготування шашлику.
Готуємо маринад. Промиваємо і просушуємо кінзу, дрібно її рубаємо, змішуємо з рубаним часником, гірчицею, медом, сіллю і перцем. Ретельно все перемішуємо, щоб маринад був однорідним.
Промиваємо філе індички, нарізаємо його на невеликі шматочки і поміщаємо в маринад. Накриваємо м'ясо зверху тарілкою і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.
Тим часом промиваємо перець, очищаємо цибулю та нарізаємо все досить великими шматочками.
Дістаємо мариноване м'ясо, nanizиvaem з shpazhki, чергуючи з перцем і цибулею. Викладаємо шашлик на пергамент, згорнутий у вигляді цукерки. Розміщуємо шашлик в пароварку і тушкуємо протягом 30-40 хвилин.
Шашлик з індички, маринований в гірчиці, готовий! Смачного!