Бефстроганов з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Чому саме гірчиця? Тому що вона надає особливу пікантність м'ясу і розкриває його справжній смак. Саме з гірчицею яловичина виходить ніжною і неймовірно ароматною.
Таке м'ясо буде відрізнятися особливою пікантністю. Багато готують яловичину таким способом з додаванням аджики, кетчупу, майонезу та інших заправок. У нашій родині полюбили бефстроганов з гірчицею в домашніх умовах, які готувати легко і невимушено. Дуже раджу звернути увагу на даний рецепт.
- Яловичина - 500 грам
- Гірчичний - 30 грам
- Вершки - 100 грам
- Сіль, перець і приправи - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 20 грам
- Борошно - 1 щіпка
- Макаронні вироби - 100 грам (на гарнір)
- Вершкове масло - 20 грам
1. Отже, вирішили приготувати бефстроганов з гірчицею в домашніх умовах? Це легко! Готуємо продукти і починаємо з самого головного - приготування м'яса.
2. Маринуємо м'ясо в гірчиці, додаємо сіль і приправи. Даємо постояти близько 20 хвилин, після чого відправляємо на сковороду смажитися.
3. Поки смажиться наша яловичина на іншій сковороді обсмажуємо борошно. Як тільки вона стане золотистого кольору - додаємо вершки і тушкуємо близько 3 хвилин, постійно помішуючи.
4. Маса виходить ось такий. В кінці смаження відправляємо столову ложку вершкового масла і тушкуємо ще 2 хвилини.
5. Коли наше м'ясо трохи обжарится, додамо до нього дрібно нарізану цибулю і постійно помішувати. Після утворення легкого золотистого кольору заливаємо наше м'ясо окремо приготовленим соусом.
6. Можна додати склянку води. Тушкуємо м'ясо близько півгодини при закритій кришці і на дуже слабкому вогні.
7. Зазвичай, поки смажиться м'ясо, я відварюю макарони або готую картопляне пюре як гарнір до бефстроганов. На ваш розсуд і смаковим уподобанням можете приготувати гарнір.