Ароматна свинина в спеціях з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Свинина, запечена в фользі в духовці завжди виходить дуже смачною, соковитою і ароматною. Таке м'ясо відмінно підійде для бутербродів. Приготуйте і спробуйте!
Свинина, запечена в духовці, цілком може стати прикрасою святкового столу. Її можна доповнити овочами або грибами, які відмінно доповнять смак готового блюда.
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Спеції для свинини - 1 чайних ложок
- Часник - 6-10 зубчиків
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Наріжте цибулю. Додайте до нього гірчицю, сіль, спеції і соєвий соус. Перемішайте.
Шматок свинини замаринуйте на пару годин.
Потім зробіть невеликі прорізи ножем і вставте по всьому шматку зубчики часнику.
Загорніть у фольгу і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 1 час.
Готове м'ясо трохи остудіть і наріжте. Смачного!