Рецепт Ароматна свинина в спеціях з гірчицею фото

Ароматна свинина в спеціях з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Свинина, запечена в фользі в духовці завжди виходить дуже смачною, соковитою і ароматною. Таке м'ясо відмінно підійде для бутербродів. Приготуйте і спробуйте!

Опис приготування:

Свинина, запечена в духовці, цілком може стати прикрасою святкового столу. Її можна доповнити овочами або грибами, які відмінно доповнять смак готового блюда.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Спеції для свинини - 1 чайних ложок
  • Часник - 6-10 зубчиків
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
ароматна свинина в спеціях з гірчицею - фото крок 1
Наріжте цибулю. Додайте до нього гірчицю, сіль, спеції і соєвий соус. Перемішайте.
ароматна свинина в спеціях з гірчицею - фото крок 2
Шматок свинини замаринуйте на пару годин.
ароматна свинина в спеціях з гірчицею - фото крок 3
Потім зробіть невеликі прорізи ножем і вставте по всьому шматку зубчики часнику.
ароматна свинина в спеціях з гірчицею - фото крок 4
Загорніть у фольгу і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 1 час.
ароматна свинина в спеціях з гірчицею - фото крок 5
Готове м'ясо трохи остудіть і наріжте. Смачного!

Схожі рецепти