Запечена скумбрія в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Скумбрія - дуже проста в приготуванні риба. У неї дуже ніжне м'ясо. Сьогодні я вирішив викласти рецепт приготування запеченої скумбрії в мультиварці. Користуйтеся!
Рецепт приготування запеченої скумбрії в мультиварці не вимагає особливих кулінарних талантів. Головне - дістати з тушки всі нутрощі (якщо ви купуєте не філе). Скумбрію можна подавати до столу з будь-яким гарніром. Я віддаю перевагу пюре або овочевий салат.
- Скумбрія - 1 штука
- Спеції для риби - За смаком (мелений чорний перець, майоран)
- Сіль - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Гарнір - За смаком (овочі, Цибулеві кільця, зелень, смородина, журавлина)
Обробляє тушку, витягуємо нутрощі.
Розрізаємо тушку на кілька частин, натираємо їх спеціями.
Нарізаємо лимони кільцями, підкладаємо під тушку.
Нарізаємо цибулю кільцями, розрізаємо кільця навпіл, засовуємо їх в розрізи.
Нарізаємо цибулю кільцями, розрізаємо кільця навпіл, засовуємо їх в розрізи.
Змащуємо дно чаші мультиварки рослинним маслом, кладемо скумбрію. Ставимо режим "випічка" з 25 хвилин.