ПП скумбрія запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Зараз дуже багато говорять і пишуть про правильно харчуванні (пП), тому я вирішила запропонувати свій рецепт скумбрії запеченої в духовці, приготовленої за принципами здорового харчування.
Якщо ви прихильник правильного харчування, то цей рецепт скумбрії запеченої в духовці точно для вас. Виходить смачне і збалансоване блюдо, приготоване за принципами "пП" . Варіанти овочевих добавок можуть бути найрізноманітніші: кабачки, капуста, баклажани і т.Д. Дивіться покроковий рецепт і готуйте на здоров'я!
- Скумбрія - 2 штуки (середнього розміру)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (топлене)
- Сіль - 1 щіпка
- Італійські пряні трави - 1 Чайна ложка
- Лимон - 0, 5 штуки
Підготуйте інгредієнти.
Приготуйте з скумбрії філе, видаливши голову, хвіст і кістки, промийте і просушіть паперовим рушником.
Збризніть оливковим маслом форму для запікання або сковороду-гриль, викладіть на неї рибу шкіркою вниз, збризніть лимонним соком, поруч викладіть порізані великими шматочками овочі, slegka сіль, посипте ароматними сухими травами. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Через 20-25 хвилин переверніть рибу іншою стороною, акуратно переверніть овочі, щоб вони теж запеклася з усіх боків, підсолити. Запікайте ще приблизно 20 хвилин.
Подавайте скумбрію разом з запеченими овочами. Перед подачею можна ще раз злегка збризнути рибу лимонним соком. Це смачно і корисно!