Рецепт Скумбрія фарширована, запечена в фользі фото

Скумбрія фарширована, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Різдво
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пікантна рибка з овочами - що може бути краще на вечерю? За рецептом скумбрії в фользі в духовці ви зможете приготувати її на радість своїм близьким вже зараз!

Опис приготування:

Скумбрія не тільки смачна риба, але і корисна - в ній багато вітамінів групи Б, до того ж - в ній мало кісток. Так що запікати її досить таки вигідно, рибка Жирненький, сильно Сухий не буде. Для приготування скумбрії фаршированої, запеченої у фользі візьміть середні тушки, краще свіжі, можна і заморожені. Блюдо ідеально в пост на свята, тільки не забудьте вершкове масло замінити на рослинне.

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Лавровий лист - 5-6 штук
  • Зелена цибуля - 2-3 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - - За смаком
скумбрія фарширована, запечена в фользі - фото крок 1
Рибку помийте, очищення cheshui slegka.
скумбрія фарширована, запечена в фользі - фото крок 2
Відріжте голови, попатраєте, гарненько посоліть і залиште на годину.
скумбрія фарширована, запечена в фользі - фото крок 3
Тим часом, морква і цибуля поріжте і обсмажте в олії до золотистого кольору.
скумбрія фарширована, запечена в фользі - фото крок 4
Викладіть в миску, додайте лаврушку і часник, можна його порізати.
скумбрія фарширована, запечена в фользі - фото крок 5
На фольгу викладаємо рибку.
скумбрія фарширована, запечена в фользі - фото крок 6
Наповнюємо її засмажкою.
скумбрія фарширована, запечена в фользі - фото крок 7
Загортаємо так, щоб кінці риби не торкалися.
скумбрія фарширована, запечена в фользі - фото крок 8
Готову скумбрію фаршировану, запечену у фользі можна подати з рисом або овочами, а також можете відварити картоплю.
Смачного!

Схожі рецепти