Скумбрія фарширована, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Пікантна рибка з овочами - що може бути краще на вечерю? За рецептом скумбрії в фользі в духовці ви зможете приготувати її на радість своїм близьким вже зараз!
Скумбрія не тільки смачна риба, але і корисна - в ній багато вітамінів групи Б, до того ж - в ній мало кісток. Так що запікати її досить таки вигідно, рибка Жирненький, сильно Сухий не буде. Для приготування скумбрії фаршированої, запеченої у фользі візьміть середні тушки, краще свіжі, можна і заморожені. Блюдо ідеально в пост на свята, тільки не забудьте вершкове масло замінити на рослинне.
- Скумбрія - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Лавровий лист - 5-6 штук
- Зелена цибуля - 2-3 штук
- Часник - 3 зубчики
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Спеції - - За смаком
Рибку помийте, очищення cheshui slegka.
Відріжте голови, попатраєте, гарненько посоліть і залиште на годину.
Тим часом, морква і цибуля поріжте і обсмажте в олії до золотистого кольору.
Викладіть в миску, додайте лаврушку і часник, можна його порізати.
На фольгу викладаємо рибку.
Наповнюємо її засмажкою.
Загортаємо так, щоб кінці риби не торкалися.
Готову скумбрію фаршировану, запечену у фользі можна подати з рисом або овочами, а також можете відварити картоплю.
Смачного!
Смачного!