Скумбрія, запечена в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Скумбрія - дуже смачна риба, яку можна готувати в духовці на святковий стіл або просто на обід. У фользі риба готується у власному жиру і виходить чудово смачною. Спробуйте!
Вважається, що під час термічної обробки м'ясо цієї жирної риби стає сухим. Почасти це так, тому її краще запікати завжди в рукаві або фользі з додаванням вершкового масла. Я на цей раз вирішила приготувати її фаршированої звичайним смаженою цибулею. У готовому вигляді скумбрія, запечена в фользі, нагадала мені рибу з грибами, ось такий аромат виходить від поєднання гірчиці і смаженої цибулі.
Якщо хочете спробувати красиву і смачну рибу, дивіться, як приготувати скумбрію, запечену у фользі. Фарширувати її можна овочами (будь-якими на ваш смак). Для отримання рум'яної скоринки за 10 хвилин до готовності зніміть фольгу і дайте рибку постояти в духовці ще хвилин 10.
- Скумбрія - 3 штуки
- Готова гірчиця - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Сіль і спеції - 3 частини