Рецепт Порційна скумбрія в фользі фото

Порційна скумбрія в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви не любите мити рибні тарілки, це рецепт як раз для вас! ніжна скумбрія, запечена в фользі. Ні краплі зайвого жиру, приготовлено у власному соку, запашний. Гарнір всередині і посуду немає! Просто чудово! Готуємо з користю і задоволенням!

Опис приготування:

Звичайно, можна таким чином приготувати будь-яку рибу, але жирна, така, як скумбрія, виходить особливо добре. Можна нарізати рибу на шматочки з кістками і шкіру залишити, але розібраний на філе, риба ніжніше і є її набагато зручніше.

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки (невеликий)
  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 2 скибочки
  • Петрушка - 3 пучка
  • Чорний перець - За смаком
порційна скумбрія в фользі - фото крок 1
Рибу обробити на філе без шкіри.
порційна скумбрія в фользі - фото крок 2
На лист фольги викладіть дуже тонко нарізану картоплю - зручно працювати шинковкой. Трохи посоліть і поперчіть. Зверху викладіть тонкі стрічки моркви і кабачка, нарізані овощечисткой, на них - шінкованной цибулю. Зверху зелень петрушки.
порційна скумбрія в фользі - фото крок 3
На овочеву подушку покладіть шматочки скумбрії, сіль і poperčite. Додайте ще трохи цибулі і петрушки.
порційна скумбрія в фользі - фото крок 4
Щільно загорніть фольгу конвертиком і покладіть у форму. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин. Вимкніть нагрів і залиште рибу ще на 10 хвилин.
порційна скумбрія в фользі - фото крок 5
Подавайте рибу прямо в фользі, виклавши на дошку. Смачно і в гарячому вигляді, і в холодному.

Схожі рецепти