Порційна скумбрія в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не любите мити рибні тарілки, це рецепт як раз для вас! ніжна скумбрія, запечена в фользі. Ні краплі зайвого жиру, приготовлено у власному соку, запашний. Гарнір всередині і посуду немає! Просто чудово! Готуємо з користю і задоволенням!
Звичайно, можна таким чином приготувати будь-яку рибу, але жирна, така, як скумбрія, виходить особливо добре. Можна нарізати рибу на шматочки з кістками і шкіру залишити, але розібраний на філе, риба ніжніше і є її набагато зручніше.
- Скумбрія - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 2 штуки (невеликий)
- Морква - 1 штука
- Кабачок - 2 скибочки
- Петрушка - 3 пучка
- Чорний перець - За смаком
Рибу обробити на філе без шкіри.
На лист фольги викладіть дуже тонко нарізану картоплю - зручно працювати шинковкой. Трохи посоліть і поперчіть. Зверху викладіть тонкі стрічки моркви і кабачка, нарізані овощечисткой, на них - шінкованной цибулю. Зверху зелень петрушки.
На овочеву подушку покладіть шматочки скумбрії, сіль і poperčite. Додайте ще трохи цибулі і петрушки.
Щільно загорніть фольгу конвертиком і покладіть у форму. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин. Вимкніть нагрів і залиште рибу ще на 10 хвилин.
Подавайте рибу прямо в фользі, виклавши на дошку. Смачно і в гарячому вигляді, і в холодному.