Оселедець під шубою порційна
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю порційні салати. Вони створюють якийсь комфорт. В- перше шари видно. По-друге такі салати приготовлено спеціально для тебе і не потрібно переживати, що сусідові не вистачить.
Спробуйте такий незвичайний салат з оселедцем. Одним з шарів може бути сир, Він смачно поєднується з усіма продуктами салату. Думаю, вам сподобається.
- Філе оселедця - 300 грам
- Буряк - 2 штуки (відварна)
- Картопля - 5 штук (в мундирі)
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Морква - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
Для приготування салату я використовую сервировочное кільце. Встановіть кільце на середину тарілки. Філе оселедця дрібно нарізаємо кубиками. Укладаємо в центрі кільця. Змащуємо майонезом.
Відварну картоплю натираємо на тертці. Укладаємо поверх оселедця. Змащуємо майонезом.
Відварену моркву, подрібнивши на тертці, викладаємо наступним шаром, змащуємо майонезом.
Остигнула відварну буряк також натираємо на тертці. Викладаємо наступним шаром і змащуємо майонезом.
Утрамбуйте салат всередині кільця, щоб знімати ободок було легше.
Натріть на тертці твердий сир. Викладіть його останнім шаром. Сир повинен лежати вільно, створюючи ефект "легкості" .
Зніміть кільце. Очистіть краю тарілки серветкою. Дайте салату просочитися.