Копчена оселедець під шубою
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайна копчена оселедець під шубою сподобається всім гостям. Салат виходить ароматним і дуже смачним. Беріть на замітку рецепт!
Копчена оселедець під шубою - це улюблений салат з новим смаком. Завдяки копченої оселедця блюдо виходить більш ароматним і пікантним. Готується салат легко і просто. Головне - добре почистіть копченого оселедця і видаліть всі кісточки.
- Оселедець копчена - 150 грам
- Картопля - 100 грам
- Морквина - 70 грам
- Буряк - 100 грам
- Яйця - 1 грам (великі)
- Майонез - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування копченої оселедця під шубою.
Копченого оселедця обробити і видаліть кісточки, а м'ясо розберіть на волокна.
Зваріть до м'якості картопля і морквину. Натріть овочі на тертці.
Відваріть буряк і також натріть на тертці.
Викладіть продукти шарами: копченого оселедця, картопля, морквину і буряк.
Кожен шар промазуйте майонезом.
Зверху натріть варене яйце і готово. Дайте салату просочитися в холодильнику 20-25 хвилин.
Смачного!