Рецепт Холодник з ковбасою фото

Холодник з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сосиски
Дієтичне харчування
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 20 хв.

З величезної кількості рецептів холодник, напевно, найпоширеніший - з ковбасою. Він і ситний, і смачний. І люблять його все і діти і дорослі. Я ділюся з вами своїм рецептом.

Опис приготування:

Холодник з ковбасою звичайно люблять всі. Я в дитинстві не їла буряковий холодник, але зате обожнювала окрошку з ковбасою. А ось мої діти, виросли в Литві вважають холодник з ковбасою звичайним і знайомим з дитинства блюдом. Пропоную вам наш домашній рецепт холодник з ковбасою. Отже, починаємо:

1. Буряк натерти на крупній тертці, додати воду, коли закипить додати лимонну кислоту, сіль і цукор, довести до кипіння, зняти утворилася пінку, зменшити вогонь, варити 10 хвилин.

2. Готовий відвар остудити, можна поставити каструлю в раковину з холодною водою, коли охолоне процідити.

3. Порізати дрібними кубиками огірки, картопля (звичайно попередньо відварений), і ковбасу, перекласти в каструлю, додати порізану зелену цибулю і зелень кропу, перемішати, розвести буряковим відваром до потрібної консистенції, по необхідності ще раз посолити.

4. Поставити готовий суп в холодильник на кілька годин, подавати зі сметаною.

Смачного!

  • Буряк - 2-3 штук
  • Картопля - 4 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Огірок - 2-3 штук
  • Ковбаса - 150 - 200 грам
  • Лимонна кислота - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - 1 щіпка
  • Зелень - За смаком
  • Крем - За смаком (для подачі)
Холодник з ковбасою звичайно люблять всі. Я в дитинстві не їла буряковий холодник, але зате обожнювала окрошку з ковбасою. А ось мої діти, виросли в Литві вважають холодник з ковбасою звичайним і знайомим з дитинства блюдом. Пропоную вам наш домашній рецепт холодник з ковбасою. Отже, починаємо:

1. Буряк натерти на крупній тертці, додати воду, коли закипить додати лимонну кислоту, сіль і цукор, довести до кипіння, зняти утворилася пінку, зменшити вогонь, варити 10 хвилин.

2. Готовий відвар остудити, можна поставити каструлю в раковину з холодною водою, коли охолоне процідити.

3. Порізати дрібними кубиками огірки, картопля (звичайно попередньо відварений), і ковбасу, перекласти в каструлю, додати порізану зелену цибулю і зелень кропу, перемішати, розвести буряковим відваром до потрібної консистенції, по необхідності ще раз посолити.

4. Поставити готовий суп в холодильник на кілька годин, подавати зі сметаною.

Смачного!

Схожі рецепти