Холодник з консервованої буряків
(покроковий рецепт з фото)
Холодник з консервованої буряків приготувати дуже швидко і просто. Буряк відварювати не треба, беремо її вже готову. Залишається тільки нарізати овочі, відварити яйце - і смачний холодник готовий!
Холодник з консервованої буряків - найпростіше блюдо, яке добре тим, що готувати його дуже просто і швидко. При подачі його обов'язково треба заправити сметаною, чим більше, тим краще. Я люблю холодник з консервованої буряків є з відвареною картоплею, подавши її окремо на тарілочці. Спробуйте. Смачного!
- Цибуля - 100 грам
- Буряк консервована - 300 грам
- Яйце - 2 штуки
- Кріп - 25 грам
- Огірки - 250 грам
- Петрушка - 25 грам
- Сіль - За смаком
Зелену цибулю миємо й дрібно шаткуємо.
Огірки миємо, ріжемо дрібною соломкою.
Куряче яйце відварюємо 5 хвилин, чистимо і дрібно подрібнюємо.
Зелень так само шаткуємо. Змішуємо з нею в мисці огірки, яйце, цибуля.
Додаємо в миску консервовану буряк. Якщо потрібно додаємо холодну кип'ячену воду. Солимо до смаку.