Салат зі свіжої буряків
(покроковий рецепт з фото)
Чим хороший цей салат? Він смачний, швидко готується і дуже корисний для здоров'я. Інша безперечна перевага салату зі свіжої буряків - він допоможе вам позбутися від кількох зайвих сантиметрів на талії і виглядати в літніх нарядах «на все 100! »; )
Варіацій салатів зі свіжого буряка існує безліч - цей пурпурний коренеплід прекрасно поєднується з фруктами і ягодами, горіхами і родзинками, а також сезонними овочами. Ви можете придумати свій салат на кожен із днів тижня, взявши за основу простий рецепт салату зі свіжого буряка, яким я з радістю з вами поділюся.
- Буряк свіжа - 2-3 штук
- Яблуко кисло-солодке - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Йогурст або сметана - 0, 5 склянки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Горіхи - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
В першу чергу буряк потрібно добре вимити під проточною водою і очистити.
Очищену буряк потрібно натерти на тертці або нарізати тонкою соломкою. У першому випадку буряк дасть більше соку - його можна злити в склянку, а потім зробити чудовий вітамінний коктейль.
Своїм та чистимо яблуко.
Теж трьом його на тертці або дрібно ріжемо.
Подрібнюємо або пропускаємо через прес часник, змішуємо з йогуртом або сметаною, медом, солимо, перчим.
Змішуємо всі інгредієнти (при бажанні, можна додати жменю подрібнених горіхів - волоських, fistashek, мигдалю, які любите - родзинок або інших сухофруктів). Заправляємо салат йогуртом з часником і ставимо в холодильник на годинку, щоб просочився.
Готовий салат виходить кисло-солодким, освіжаючим, і дуже ніжним. Посипте його дрібно нарубаної зеленню і подавайте до столу - сім'я неодмінно оцінить! ;)