Холодник з щавлю
(покроковий рецепт з фото)
Якщо на вашій дачі вже щосили встигає щавель, а що з ним робити ви не придумаєте, пропоную вам простий рецепт холодник з щавлю, - бюджетний і простий, але дуже вдалий. Пригощайтеся
Щоб приготувати холодник з щавлю в домашніх умовах, багато біля плити стояти не доведеться. Подається до столу він холодним, а це ж то, що потрібно в спекотні літні дні До того ж, він відмінно освіжає, покращує стан здоров'я завдяки цілій купі вітамінів, так і взагалі, - це смачне і економне блюдо, та ще й швидкого приготування. Вам обов'язково сподобається
Рецепт холодник з щавлю:
1. Насамперед ретельно промиваємо все овочі, а у редиски ще й обрізаємо корінці.
2. Тепер ставимо на плиту дві каструльки з водою на середній вогонь, - в одну ми покладемо яйця, а в другу, побільше, наберемо 2 літра води, це буде основа для холодник.
3. Дрібно шаткуємо щавель, і закидаємо його у велику каструлю. Zasekaem 5 хвилин, і нехай собі цей час провариться, вода повинна трохи змінити колір в зелений. Як тільки час минув, - знімаємо з вогню і залишаємо остигати.
4. Тим часом нарізаємо інші овочі, як вам подобається, - брусочками, кубиками або кружками, а кріп дрібно шаткуємо.
5. Тепер нарізаємо яйця дрібними кубиками.
6. Всі нарізані елементи кидаємо в щавлевий відвар, добре перемішуємо, солимо і перчимо до смаку. Ми залишаємо до повного охолодження.
7. Як тільки наш холодник охолоне, домішуємо до нього сметану, ще раз добре все перемішуємо і відправляємо в холодильник хоча б на 20 хвилин.
Ясне діло, що у мене 20 хвилин ніхто не став чекати, а відразу ж все було з'їдено Спробуйте і ви! сподіваюся, рецепт вам сподобається
- Щавель - 300 грам
- Огірки - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Редис - 100 грам
- Крем - 1 Склянка
- Вода - 2 L
- Кріп - 100 грам
Рецепт холодник з щавлю:
1. Насамперед ретельно промиваємо все овочі, а у редиски ще й обрізаємо корінці.
2. Тепер ставимо на плиту дві каструльки з водою на середній вогонь, - в одну ми покладемо яйця, а в другу, побільше, наберемо 2 літра води, це буде основа для холодник.
3. Дрібно шаткуємо щавель, і закидаємо його у велику каструлю. Zasekaem 5 хвилин, і нехай собі цей час провариться, вода повинна трохи змінити колір в зелений. Як тільки час минув, - знімаємо з вогню і залишаємо остигати.
4. Тим часом нарізаємо інші овочі, як вам подобається, - брусочками, кубиками або кружками, а кріп дрібно шаткуємо.
5. Тепер нарізаємо яйця дрібними кубиками.
6. Всі нарізані елементи кидаємо в щавлевий відвар, добре перемішуємо, солимо і перчимо до смаку. Ми залишаємо до повного охолодження.
7. Як тільки наш холодник охолоне, домішуємо до нього сметану, ще раз добре все перемішуємо і відправляємо в холодильник хоча б на 20 хвилин.
Ясне діло, що у мене 20 хвилин ніхто не став чекати, а відразу ж все було з'їдено Спробуйте і ви! сподіваюся, рецепт вам сподобається