Холодник класичний
(покроковий рецепт з фото)
Холодник класичний, який ми в побуті називаємо холодником, люблять майже всі. Принаймні я не зустрічала того, хто відмовлявся в літню спеку покуштувати цього класичного холодник. Даю рецепт!
Читайте нижче, як приготувати холодник класичний за моїм рецептом. У кожної господині є свої секрети і свої нюанси в приготуванні холодник. Але класичний холодник саме такий, як я вам докладно описала. До речі, я використовую іноді овочеву суміш з холодник класичного для приготування салату. Просто додаю туди замість сметани майонез - і майже. Але все-таки спробуйте приготувати холодник класичний саме в такий варіанті. Я його описала дуже детально. Дивіться і готуйте на здоров'я!
- Картопля - 2 штуки
- Огірок - 2 штуки
- Ковбаса або м'ясо - 300 грам
- Яйце - 4 штуки
- Редис - 1 штука (пучок)
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Зелена цибуля - 1 штука (пучок)
- Крем - 5-6 Ст. Ложок
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Квас - 1, 5-2 L
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелений горошок - 150 грам
Готуємо заздалегідь продукти для приготування холодник. Відварюємо картоплю і яйця, відкриваємо баночку з горошком і зливаємо воду.
Картоплю очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками.
Також кубиками нарізати ковбасу або відварене м'ясо, як вам більше подобається.
Додаємо в миску зелений горошок.
Огірок нарізаємо дрібними кубиками. Можна очистити їх від шкірки.
Яйця, зварені круто нарізаємо дрібно і додаємо в миску.
Редиску, зелена цибуля і кріп так само подрібнюємо і відправляємо в миску.
Солимо і перчимо овочеву суміш на смак. Додаємо гірчицю, сметану.
Все добре перемішуємо.
Квас проціджуємо через ситечко і додаємо в миску до змішаних овочів.
Класичний холодник готовий! Смачного!