Шашлик з медом і гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Любителям незвичайних і оригінальних шашликів обов'язково сподобається мій рецепт шашлику з медом і гірчицею. Смак м'яса виходить просто чудовим - в міру гострим і кисло-солодким.
До речі, такий варіант маринаду підходить не тільки для свинини, за цим рецептом можна приготувати також будь-які частини курки - вийде не менш смачно. Тут вся суть в легкій солодощі, яку додає м'ясу мед.
- Свинина - 1 кілограм
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Гірчиця дижонская - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1-3 штук
- Приправа - 1 Ст. Ложка (для шашлику)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Свинину можна взяти будь-яку.
М'ясо порізати на шматки середнього розміру і складіть в глибоку миску.
Я використовую трохи цибулі, на шампури я його не нанизую, а додаю в шашлик, просто щоб надати м'ясу більше смаку. Цибуля поріжте на товсті кільця.
До м'яса додайте цибулю, приправу для шашлику, мідь, гірчицю, сіль.
Добре все перемішайте і відправте в холодильник на 2-3 годину, можна маринувати довше, якщо є можливість.
Підготуйте вугілля на мангалі, м'ясо нанизати на шампури або викладіть на решітку. Смажте м'ясо до готовності.
Шашлик готовий. Він вийшов неймовірно смачним! Смачного!