Свинина з медом і гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Свинячі відбивні в пікантному маринаді - страва дуже смачна, просте в приготуванні. Відбивні подаються з ніжним, ароматним соусом, який прекрасно підходить до м'ясних страв.
У цій страві можна використовувати і яловичі, і телячі відбивні. Або ж курячу грудку, нарізану на стейки.
- Свинина - 1 кілограм
- Оцет яблучний - 40 мілілітрів
- Крохмаль - 2 грами
- Мед - 50 грам
- Гірчичний - 60 грам
- Цибулевий порошок - 5 грам
- Цукор - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Свинину наріжте на порційні шматки.
2. Накрийте плівкою або пакетом і відбийте.
3. В сотейник влейте уксус, додайте крохмаль і збийте вінчиком.
4. Додайте мед, гірчицю.
5. Доведіть до кипіння і, постійно помішуючи, трохи Уваров до однорідного стану.
6. Половину соусу залиште для подачі. Інший половиною соусу полийте відбивні і тушкуйте на сковороді близько 30 хвилин.
7. При подачі полийте м'ясо соусом.