Рецепт Свинина з медом і гірчицею фото

Свинина з медом і гірчицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Свинячі відбивні в пікантному маринаді - страва дуже смачна, просте в приготуванні. Відбивні подаються з ніжним, ароматним соусом, який прекрасно підходить до м'ясних страв.

Опис приготування:

У цій страві можна використовувати і яловичі, і телячі відбивні. Або ж курячу грудку, нарізану на стейки.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Оцет яблучний - 40 мілілітрів
  • Крохмаль - 2 грами
  • Мед - 50 грам
  • Гірчичний - 60 грам
  • Цибулевий порошок - 5 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
свинина з медом і гірчицею - фото крок 1
1. Свинину наріжте на порційні шматки.
свинина з медом і гірчицею - фото крок 2
2. Накрийте плівкою або пакетом і відбийте.
свинина з медом і гірчицею - фото крок 3
3. В сотейник влейте уксус, додайте крохмаль і збийте вінчиком.
свинина з медом і гірчицею - фото крок 4
4. Додайте мед, гірчицю.
свинина з медом і гірчицею - фото крок 5
5. Доведіть до кипіння і, постійно помішуючи, трохи Уваров до однорідного стану.
свинина з медом і гірчицею - фото крок 6
6. Половину соусу залиште для подачі. Інший половиною соусу полийте відбивні і тушкуйте на сковороді близько 30 хвилин.
свинина з медом і гірчицею - фото крок 7
7. При подачі полийте м'ясо соусом.

Схожі рецепти