Лосось з медом і гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, як приготувати лосося - спробуйте сфабрикувати лосось з медом і гірчицею. Всього кілька хвилин старань - і ви відкриєте для себе абсолютно новий смак цієї чудової риби.
Це - примітивний, але чи не мій улюблений спосіб приготування лосося. Лосось смачний сам по собі, але якщо його приготувати в такому соусі, як описано в цьому рецепті - вийде просто дивовижна рибка, яка здивує всіх їдців, які напевно ніколи не пробували лосося, приготованого саме так.
Рецепт лосося з медом і гірчицею:
1. Маринад робиться дуже просто: змішуємо мед, соєвий соус і гірчицю. Заливаємо вийшов маринадом нарізану на порційні шматочки рибу і відправляємо в холодильник на 15 хвилин маринуватися.
2. Дістаємо рибу з холодильника, кладемо в форму для випікання, посипаємо кунжутним насінням. Випікаємо 15 хвилин при 170 градусах.
3. Готово! Подавати з рисом, овочами або іншим улюбленим гарніром.
- Лосось - 300 грам
- Мед - 2 чайних ложки
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Кунжутне насіння - - За смаком
Рецепт лосося з медом і гірчицею:
1. Маринад робиться дуже просто: змішуємо мед, соєвий соус і гірчицю. Заливаємо вийшов маринадом нарізану на порційні шматочки рибу і відправляємо в холодильник на 15 хвилин маринуватися.
2. Дістаємо рибу з холодильника, кладемо в форму для випікання, посипаємо кунжутним насінням. Випікаємо 15 хвилин при 170 градусах.
3. Готово! Подавати з рисом, овочами або іншим улюбленим гарніром.