Рецепт Лосось з медом і гірчицею фото

Лосось з медом і гірчицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Вагітним і годуючим
На вечерю , Сімейна вечеря
Гарячі страви , Соуси , Гірке
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Не знаю, як приготувати лосося - спробуйте сфабрикувати лосось з медом і гірчицею. Всього кілька хвилин старань - і ви відкриєте для себе абсолютно новий смак цієї чудової риби.

Опис приготування:

Це - примітивний, але чи не мій улюблений спосіб приготування лосося. Лосось смачний сам по собі, але якщо його приготувати в такому соусі, як описано в цьому рецепті - вийде просто дивовижна рибка, яка здивує всіх їдців, які напевно ніколи не пробували лосося, приготованого саме так.

Рецепт лосося з медом і гірчицею:

1. Маринад робиться дуже просто: змішуємо мед, соєвий соус і гірчицю. Заливаємо вийшов маринадом нарізану на порційні шматочки рибу і відправляємо в холодильник на 15 хвилин маринуватися.

2. Дістаємо рибу з холодильника, кладемо в форму для випікання, посипаємо кунжутним насінням. Випікаємо 15 хвилин при 170 градусах.

3. Готово! Подавати з рисом, овочами або іншим улюбленим гарніром.


  • Лосось - 300 грам
  • Мед - 2 чайних ложки
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
  • Кунжутне насіння - - За смаком
Це - примітивний, але чи не мій улюблений спосіб приготування лосося. Лосось смачний сам по собі, але якщо його приготувати в такому соусі, як описано в цьому рецепті - вийде просто дивовижна рибка, яка здивує всіх їдців, які напевно ніколи не пробували лосося, приготованого саме так.

Рецепт лосося з медом і гірчицею:

1. Маринад робиться дуже просто: змішуємо мед, соєвий соус і гірчицю. Заливаємо вийшов маринадом нарізану на порційні шматочки рибу і відправляємо в холодильник на 15 хвилин маринуватися.

2. Дістаємо рибу з холодильника, кладемо в форму для випікання, посипаємо кунжутним насінням. Випікаємо 15 хвилин при 170 градусах.

3. Готово! Подавати з рисом, овочами або іншим улюбленим гарніром.

Схожі рецепти