Курячі відбивні з начинкою, смажені в клярі
(покроковий рецепт з фото)
У раціоні кожної сучасної людини присутні страви з курячого філе. Воно готується по-різному, в тому числі робляться відбивні в клярі. Такі відбивні можна готувати з будь-якого виду м'яса.
Перевірений часом рецепт, який розповість, як приготувати відбивні з начинкою, смажені в клярі. Вони виходять чудовими. Готуються вони легко і швидко. М'ясо для відбивних можна брати будь-який, але найкраще підійде куряче філе або філе з індички.
- Куряче філе - 2 штук
- Борошно - 2-4 Щепоток
- Яйце - 2 штук
- Сир - 100 грам
- Рослинна олія - 150 грам (для смаження)
- Сіль і спеції - За смаком
1. За цим рецептом готувати відбивні можна з курячого філе або філе індички. Для початку нам потрібно розрізати філе уздовж навпіл, після м'ясо слід відбити кулінарним молотком. Солимо і приправляємо за смаком.
2. Окремо готуємо кляр: змішуємо яйця з борошном, а в іншу ємність викладаємо натертий сир. Після того, як м'ясо відбили, беремо кожен шматочок і мачає відразу в кляр, потім в сир і після знову в кляр.
3. Обсмажуємо курячі відбивні з начинкою на рослинній олії з обох сторін.
4. Після обсмажування відбивні можна викласти на серветки, щоб прибрати зайвий жир. У розрізі вони вони виглядають бездоганно, а на смак - ще краще.
5. Подаються відбивні з будь-яким гарніром. Найкраще з ними поєднуються свіжі овочі і білий соус.