Курячі відбивні в сирному клярі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви до цих пір думаєте, як приготувати курячу грудку, щоб вона вийшла одночасно і соковитою, і ніжною, то мій рецепт саме для вас. Шматочки курки виходять неймовірно смачними!
Шматочки курки виходять неймовірно смачними!
Курячі відбивні в сирному клярі можна подавати в якості закуски або основного блюда, можна взяти з собою на прогулянку або на пікнік. Швидше записуйте рецепт, як приготувати відбивні в сирному клярі, і сміливо приступайте до готування, тим більше, що перед вами є покроковий фоторецепт!
- Куряча грудка - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сир твердий - 70 грам
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Приготуйте кляр. Змішайте яйце, майонез і борошно, добре перемішайте до однорідного стану.
Сир натріть на крупній тертці.
Курячі грудки поріжте на пластини товщиною 8-10 мм, посоліть і поперчіть з обох сторін, а потім відбийте з одного боку.
Умочіть відбивні однією стороною в кляр і викладіть на розігріту сковороду.
Зверху на кожну відбивну покладіть трохи сиру.
Потім ложкою налийте ще трохи клярі на кожну відбивну.
Смажте відбивні з кожного боку по 5 хвилин на повільному вогні. Потім викладіть їх на паперову серветку, щоб прибрати зайве масло.
Курячі відбивні в сирному клярі готові. Подавайте їх з соусом. Смачного!