Кабачки в сирному клярі
(покроковий рецепт з фото)
Прийшла пора свіжих кабачків і на столі все частіше з'являються страви з них. Один з таких рецептів - це кабачки в клярі. Швидко і смачно! пробуйте!
Ми приготуємо кабачки в незвичайному клярі - сирному. Хрустка ніжна скоринка і м'які, соковиті кабачки всередині… До речі, смак клярі Ви можете легко міняти, додаючи різні види сиру і ароматні спеції. При подачі доповніть кабачки сметаною або часниковим соусом і угощайтесь.
- Кабачок - 1 штук
- Яйце - 1 штук
- Кефір - 100 грам
- Борошно - 5 Ст. Ложок(3 - в кляр, 2 - для обваливания)
- Сир твердий - 30 грам
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Наріжте молодий кабачок на кружечки.
Обваляйте їх у борошні.
Для клярі змішайте яйце, сіль і спеції.
Додайте кефір і борошно.
Додайте тертий сир. Перемішайте.
Кабачки обваляйте в клярі і обсмажити на слабкому вогні до золотистої скоринки з двох сторін.
Смачного!