Рецепт Кабачки в сирному клярі фото

Кабачки в сирному клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На природу , Літні
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 20 хв.

Прийшла пора свіжих кабачків і на столі все частіше з'являються страви з них. Один з таких рецептів - це кабачки в клярі. Швидко і смачно! пробуйте!

Опис приготування:

Ми приготуємо кабачки в незвичайному клярі - сирному. Хрустка ніжна скоринка і м'які, соковиті кабачки всередині… До речі, смак клярі Ви можете легко міняти, додаючи різні види сиру і ароматні спеції. При подачі доповніть кабачки сметаною або часниковим соусом і угощайтесь.

  • Кабачок - 1 штук
  • Яйце - 1 штук
  • Кефір - 100 грам
  • Борошно - 5 Ст. Ложок(3 - в кляр, 2 - для обваливания)
  • Сир твердий - 30 грам
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
кабачки в сирному клярі - фото крок 1
Наріжте молодий кабачок на кружечки.
кабачки в сирному клярі - фото крок 2
Обваляйте їх у борошні.
кабачки в сирному клярі - фото крок 3
Для клярі змішайте яйце, сіль і спеції.
кабачки в сирному клярі - фото крок 4
Додайте кефір і борошно.
кабачки в сирному клярі - фото крок 5
Додайте тертий сир. Перемішайте.
кабачки в сирному клярі - фото крок 6
Кабачки обваляйте в клярі і обсмажити на слабкому вогні до золотистої скоринки з двох сторін.
кабачки в сирному клярі - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти