Кабачкові палички в сирному клярі
(покроковий рецепт з фото)
Хрусткі, смачні і дуже ароматні кабачкові палички - ідеальне блюдо для легкої вечері або обіду. Готуються такі палички дуже швидко і без зайвих зусиль. Подаються до столу з соусом або гарніром.
Перед вами - простий рецепт приготування кабачковий паличок в сирному клярі. Для приготування страви підходять кабачки. Нарізаємо кабачки на тонкі, довгі палички. Вмочуємо в збиті яйця і обвалюють у суміші з тертого сиру, панірувальних сухарів, спецій і трав. Запікаємо до готовності в духовці. Подавати до столу з томатним соусом або гарніром за смаком. Хай щастить!
- Кабачки - 2-3 штук (або цукіні)
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Сир "пармезан" - 100 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сушені трави - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Кабачки промиваємо та нарізаємо тонкими, довгими паличками. Товщина - 1, 5-2 см.
Для клярі збиваємо яйця в тарілці. В іншій тарілці змішуємо всі сухі інгредієнти: панірувальні сухарі, сушені трави, сіль і перець, а також тертий сир.
Умочіть палички в кляр, після чого обваляйте в сухої суміші. Кладемо палички на деко, змащений олією. Запікаємо в духовці 15 хвилин до хрусткої рум'яної скоринки. Температура - 220 градусів. Через 7 хвилин після запікання переверніть палички на іншу сторону. Смачного!