Рецепт Кабачкові палички в сирному клярі фото

Кабачкові палички в сирному клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 40 хв.

Хрусткі, смачні і дуже ароматні кабачкові палички - ідеальне блюдо для легкої вечері або обіду. Готуються такі палички дуже швидко і без зайвих зусиль. Подаються до столу з соусом або гарніром.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування кабачковий паличок в сирному клярі. Для приготування страви підходять кабачки. Нарізаємо кабачки на тонкі, довгі палички. Вмочуємо в збиті яйця і обвалюють у суміші з тертого сиру, панірувальних сухарів, спецій і трав. Запікаємо до готовності в духовці. Подавати до столу з томатним соусом або гарніром за смаком. Хай щастить!

  • Кабачки - 2-3 штук (або цукіні)
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Сир"Пармезан" - 100 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сушені трави - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
кабачкові палички в сирному клярі - фото крок 1
Кабачки промиваємо та нарізаємо тонкими, довгими паличками. Товщина - 1, 5-2 см.
кабачкові палички в сирному клярі - фото крок 2
Для клярі збиваємо яйця в тарілці. В іншій тарілці змішуємо всі сухі інгредієнти: панірувальні сухарі, сушені трави, сіль і перець, а також тертий сир.
кабачкові палички в сирному клярі - фото крок 3
Умочіть палички в кляр, після чого обваляйте в сухої суміші. Кладемо палички на деко, змащений олією. Запікаємо в духовці 15 хвилин до хрусткої рум'яної скоринки. Температура - 220 градусів. Через 7 хвилин після запікання переверніть палички на іншу сторону. Смачного!

Схожі рецепти