М'ясо в сирному клярі
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий рецепт, яким поділилася зі мною подруга. Виходить дуже ніжне і смачне м'ясо в апетитною сирній скоринці. Блюдо досить просте, впорається навіть починаюча господиня.
М'ясо слід відбити, обваляти в приготованому клярі і обсмажити в маслі на сковороді. Смачне і ситне блюдо готове до вживання. Зваріть картоплю пюре як гарнір і смачний обід або вечерю вам забезпечений. Смачного!
- М'ясо - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Яйце - 4 штуки
- Майонез - 100 грам
- Борошно - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
М'ясо добре промийте, поріжте на шматки товщиною близько 1 см. Накрийте шматок харчовою плівкою.
Відбийте кожен шматок з двох сторін. Шматочки трохи посоліть.
Приготовим кляр. Сир потріть на середній терці, додайте в сир збиті яйця.
Додайте в кляр майонез.
За допомогою міксера перемішайте кляр, сіль за смаком. Помішуючи всипте борошно, так щоб вийшов густий кляр.
Розігрійте сковороду з соняшниковою олією на середньому вогні. На сильний не ставте, щоб скоринка не підгорає. Шматок м'яса чіпляйте за допомогою вилки і макайте в кляр.
Потім кладіть шматки м'яса в клярі на сковороду, обсмажуйте з двох сторін.
Готове м'ясо викладіть на тарілку.