Свинина в сирному клярі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і соковите м'ясо під сирним кляром. Свинина і сир відмінно доповнюють один одного. Просто пальчики оближеш. Спробуйте і не пошкодуєте!
Свинину в сирному клярі потрібно подавати на стіл в гарячому вигляді з картопляним пюре і салатом зі свіжих овочів. Смачного!
- Свинина - 400 грам
- Сир плавлений - 2 штуки
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 4 Ст. Ложки
- Борошно - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо добре промийте проточною водою, висушіть паперовим рушником. Поріжте на тонкі шматочки.
Складіть шматочки в поліетиленовий пакет і відбийте з допомогою кухонного молотка. Відбиті шматочки складіть в окрему тарілку. Плавлений сир потріть.
Приготовим кляр. Розбийте яйця і збийте їх до однорідної маси. Влейте молоко, продовжуючи збивати. Сіль, перець додайте за смаком, всипте борошно і тертий сир. Знову збийте за допомогою віночка.
Поставте на вогонь сковороду з рослинним маслом. Поки вона розігрівається, обваляйте шматочки свинини в панірувальних сухарях.
Потім шматочки по черзі опускайте в кляр, а потім знову в сухарі. Обсмажте м'ясо з двох сторін на розігрітій сковороді до золотистої скоринки.
Готове м'ясо викладіть на плоске блюдо.