Рецепт Свинина в сирному клярі фото

Свинина в сирному клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Сир
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачне і соковите м'ясо під сирним кляром. Свинина і сир відмінно доповнюють один одного. Просто пальчики оближеш. Спробуйте і не пошкодуєте!

Опис приготування:

Свинину в сирному клярі потрібно подавати на стіл в гарячому вигляді з картопляним пюре і салатом зі свіжих овочів. Смачного!

  • Свинина - 400 грам
  • Сир плавлений - 2 штуки
  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
свинина в сирному клярі - фото крок 1
М'ясо добре промийте проточною водою, висушіть паперовим рушником. Поріжте на тонкі шматочки.
свинина в сирному клярі - фото крок 2
Складіть шматочки в поліетиленовий пакет і відбийте з допомогою кухонного молотка. Відбиті шматочки складіть в окрему тарілку. Плавлений сир потріть.
свинина в сирному клярі - фото крок 3
Приготовим кляр. Розбийте яйця і збийте їх до однорідної маси. Влейте молоко, продовжуючи збивати. Сіль, перець додайте за смаком, всипте борошно і тертий сир. Знову збийте за допомогою віночка.
свинина в сирному клярі - фото крок 4
Поставте на вогонь сковороду з рослинним маслом. Поки вона розігрівається, обваляйте шматочки свинини в панірувальних сухарях.
свинина в сирному клярі - фото крок 5
Потім шматочки по черзі опускайте в кляр, а потім знову в сухарі. Обсмажте м'ясо з двох сторін на розігрітій сковороді до золотистої скоринки.
свинина в сирному клярі - фото крок 6
Готове м'ясо викладіть на плоске блюдо.

Схожі рецепти