Курячі відбивні в морквяному клярі
(покроковий рецепт з фото)
Курячі відбивні в морквяному клярі - просте, смачне і відносно нове блюдо. Тут морква надає свій легкий солодкуватий смак і, звичайно, сонячний - помаранчевий колір.
Соковиті, м'які, ніжні відбивні підійдуть до обіду, вечері і на святковий стіл. Подавайте їх з картопляним пюре, запеченим і смаженою картоплею. А також овочами та соліннями. Готуються відбивні дуже просто і швидко. У покроковому описі ви побачите весь процес.
- Філе курячої грудки - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Кріп - 5 грам
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
Філе курячої грудки помийте і наріжте пластинами завтовшки 5-7 мм. Трохи відбийте.
Посоліть і поперчіть за смаком.
Приготуйте кляр для відбивних. Морква очистіть, помийте і натріть на самій дрібній тертці.
Додайте яйце.
Перемішайте яйце з морквою.
Всипте борошно і знову добре перемішайте, щоб не було грудочок.
Кріп помийте і дрібно наріжте. Викладіть в кляр, перемішайте.
Курячу відбивну обваляйте в борошні і умочіть в кляр з усіх боків.
Викладіть на гарячу сковороду з рафінованим соняшниковою олією.
Обсмажте з обох боків до золотистого кольору.
Курячі відбивні в морквяному клярі готові.