Рецепт Курячі відбивні в морквяному клярі фото

Курячі відбивні в морквяному клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Відбивні

Курячі відбивні в морквяному клярі - просте, смачне і відносно нове блюдо. Тут морква надає свій легкий солодкуватий смак і, звичайно, сонячний - помаранчевий колір.

Соковиті, м'які, ніжні відбивні підійдуть до обіду, вечері і на святковий стіл. Подавайте їх з картопляним пюре, запеченим і смаженою картоплею. А також овочами та соліннями. Готуються відбивні дуже просто і швидко. У покроковому описі ви побачите весь процес.

  • Філе курячої грудки - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Кріп - 5 грам
  • Соняшникова олія - 30 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
курячі відбивні в морквяному клярі - фото крок 1
Філе курячої грудки помийте і наріжте пластинами завтовшки 5-7 мм. Трохи відбийте.
курячі відбивні в морквяному клярі - фото крок 2
Посоліть і поперчіть за смаком.
курячі відбивні в морквяному клярі - фото крок 3
Приготуйте кляр для відбивних. Морква очистіть, помийте і натріть на самій дрібній тертці.
курячі відбивні в морквяному клярі - фото крок 4
Додайте яйце.
курячі відбивні в морквяному клярі - фото крок 5
Перемішайте яйце з морквою.
курячі відбивні в морквяному клярі - фото крок 6
Всипте борошно і знову добре перемішайте, щоб не було грудочок.
курячі відбивні в морквяному клярі - фото крок 7
Кріп помийте і дрібно наріжте. Викладіть в кляр, перемішайте.
курячі відбивні в морквяному клярі - фото крок 8
Курячу відбивну обваляйте в борошні і умочіть в кляр з усіх боків.
курячі відбивні в морквяному клярі - фото крок 9
Викладіть на гарячу сковороду з рафінованим соняшниковою олією.
курячі відбивні в морквяному клярі - фото крок 10
Обсмажте з обох боків до золотистого кольору.
курячі відбивні в морквяному клярі - фото крок 11
Курячі відбивні в морквяному клярі готові.

Схожі рецепти