М'ясо відбивні в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Соковите і ніжне тонке м'ясо тепер і в клярі. За рецептом приготування м'яса відбивні в клярі ви зможете порадувати цією стравою все сім'ю.
Найцікавіше в цьому рецепті - по ньому можна готувати абсолютно будь-яке м'ясо. Але в цей раз для приготування м'яса відбивні в клярі я взяла свинину - все таки, найкраще м'ясо для відбивних. Секрет хороших відбивних - їх таки варто гарненько відбити. Дивимося далі рецепт.
- М'ясо - 500 грам
- Яйця - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Борошно, спеції, олія - За смаком
М'ясо відбийте, приправити сіллю, поперчіть, можна збризнути соком лимона - відставте маринуватися.
Робимо кляр: збийте яйце, дрібно поріжте цибулю, змішайте з яйцями, додайте борошно. Кляр повинен нагадувати тісто.
Розігріваємо сковороду, nalivaem масло. Вмочуємо м'ясо в кляр і смажимо з двох сторін до золотистого кольору.
Готове м'ясо відбивні в клярі можна зеленню прикрасити. Смачного!
Готове м'ясо відбивні в клярі можна зеленню прикрасити. Смачного!
А можна подати його з легким гарніром.