Рецепт М'ясо відбивні в клярі фото

М'ясо відбивні в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі , Відбивні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Соковите і ніжне тонке м'ясо тепер і в клярі. За рецептом приготування м'яса відбивні в клярі ви зможете порадувати цією стравою все сім'ю.

Опис приготування:

Найцікавіше в цьому рецепті - по ньому можна готувати абсолютно будь-яке м'ясо. Але в цей раз для приготування м'яса відбивні в клярі я взяла свинину - все таки, найкраще м'ясо для відбивних. Секрет хороших відбивних - їх таки варто гарненько відбити. Дивимося далі рецепт.

  • М'ясо - 500 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно, спеції, олія - За смаком
м'ясо відбивні в клярі - фото крок 1
М'ясо відбийте, приправити сіллю, поперчіть, можна збризнути соком лимона - відставте маринуватися.
м'ясо відбивні в клярі - фото крок 2
Робимо кляр: збийте яйце, дрібно поріжте цибулю, змішайте з яйцями, додайте борошно. Кляр повинен нагадувати тісто.
м'ясо відбивні в клярі - фото крок 3
Розігріваємо сковороду, nalivaem масло. Вмочуємо м'ясо в кляр і смажимо з двох сторін до золотистого кольору.
Готове м'ясо відбивні в клярі можна зеленню прикрасити. Смачного!
м'ясо відбивні в клярі - фото крок 4
А можна подати його з легким гарніром.

Схожі рецепти