Курячі відбивні в картопляному клярі
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати смачне повноцінне блюдо для всієї родини? Тоді вам варто повторити цей простий рецепт курячих відбивних в картопляному клярі. Це ситно і дуже апетитно.
Курячі відбивні в картопляному клярі в домашніх умовах - це відмінний варіант готового блюда, яке не вимагає додаткового приготування гарніру. А якщо подавати такі відбивні з соусом і салатом - вийде ситний і дуже смачний обід або вечерю.
- Куряче філе - 800 грам
- Картопля - 800 грам
- Сир - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
1. Рецепт приготування курячих відбивних в картопляному клярі досить простий і при наявності всіх необхідних інгредієнтів досить швидкий у виконанні.
2. Куряче філе необхідно вимити, просушити і розрізати навпіл уздовж. Акуратно відбити кожен шматочок з двох сторін, намагаючись не пробити дірок.
3. З'єднати сіль і спеції за смаком. Можна використовувати свіжі або сушені трави, а також попередніх налаштувань для курки, наприклад.
4. Натерти відбивні з усіх боків спеціями і залишити на час.
5. Картопля тим часом вимити, очистити і натерти на тертці.
6. Вбити туди яйця, додати сіль і перець за смаком. Всипати для консистенції трохи просіяного борошна. Все як слід перемішати. При бажанні класичний рецепт курячих відбивних в картопляному клярі можна злегка змінити, використовуючи не сирої, а вже відварену картоплю.
7. Щоб курочка була більш цікава, можна додати в блюдо трохи сиру, нарізаного невеликими шматочками.
8. Картопляним кляром необхідно обкласти відбивну, щільно притискаючи злегка змоченими руками.
9. На сковороді розігріти трохи олії і відправити туди відбивні.
10. Смажити на середньому вогні до готовності.
11. Коли курячі відбивні в картопляному клярі в домашніх умовах готові їх можна відразу подавати до столу.