Курячі котлети в картопляному стружці
(покроковий рецепт з фото)
Курячі котлети в хрусткою, золотистої картопляної стружці - блюдо яке підійде до столу в свята і будні. Смачно, ситно і смачно!
Ця страва досить оригінальне і дуже смачне, але готується гранично просто і швидко. Подавайте такі котлети зі свіжими овочами і соліннями. Послідовність всіх дій є в покроковому описі і фотографіях.
- Куряче філе - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Білий хліб - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Картопля - 3 штуки
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - За смаком
Куряче філе помийте. Білий хліб, булку або батон залийте холодною водою або молоком. Через 5-7 хвилин відіжміть. Цибулю і часник очистіть, помийте. Пропустіть через м'ясорубку філе, цибуля, часник і білий хліб.
Додайте сіль і чорний мелений перець.
Добре перемішайте фарш до однорідної консистенції.
Картопля очистіть, помийте і натріть на тертці. Трохи відіжміть від соку і трохи посоліть.
З порції фаршу сформуйте котлету і обваляйте в картопляному стружці.
Викладіть котлети в гарячу сковороду з соняшниковою олією.
Обсмажте котлети до золотистої скоринки з обох сторін.
Курячі котлети в картопляному стружці готові.