Креветки в кокосовій стружці
(покроковий рецепт з фото)
Креветки я готова їсти хоч кожен день! Тому на одному рецепті я не зупиняюся, і пробую нове постійно. Цього разу мій вибір припав на простий, але оригінальний рецепт. Зробіть обов'язково!
Якщо ви в пошуках нового смаку в красивій подачі, то цей варіант вам підійде. Блюдо буде доречно на романтичній вечері і навіть великому святі. Зустрітися з тим, як приготувати креветки в кокосовій стружці. І до такого яскравого поєднання ми ще зробимо гостро-солодкий соус. Просто пальчики оближіть!
- Креветки з хвостиками - 500 грам
- Борошно пшеничне - 120 грам
- Наслідки кокосова стружка - 120 грам
- Абрикосове варення - 50 грам
- Апельсиновий мармелад - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Соус чилі - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
Креветки очистіть і промийте. Змастіть їх сіллю і перцем.
Приготуйте 3 тарілки. В одну всипте борошно. У другій збийте яйця. У третю покладіть кокосову стружку. Посипте креветки борошном.
Потім умочіть морепродукти в яйце.
І, нарешті, креветки присипте кокосом.
У глибокій сковороді розігрійте масло. Обсмажте в ньому креветки з обох сторін по 2 хвилини.
Готові креветки промокніть серветкою. Зробіть соус, змішавши варення з мармеладом і чилі.
Подавайте креветки в паніровці з гостро-солодким соусом. Смачного!