Запечені креветки в кокосовій стружці
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливу закуску я хочу вам запропонувати спробувати. Якщо ви любите морепродукти, то не проходьте повз, адже я навчу вас, як приготувати запечені креветки в кокосовій стружці. Подобається ідея? :)
Поєднання ананаса, кокоса і креветок дуже незвичайне, але нереально класне! Якщо ви любите пробувати щось новеньке, рецепт обов'язково оціните. В паніровці, до речі, можна також додати гострий перець для любителів пікантності, або обійтися спеціями і травами для аромату. Процес простий і досить швидкий, так що в скарбничку додати точно варто!
- Креветки - 500 грам
- Ананасовий сік - 2 склянки
- Кокосовий цукор - 1/4 склянки
- Кокосова стружка - 1/2 склянки
- Борошно - 1/4 склянки (ідеально - мигдальна)
- Сіль і спеції - За смаком (часник, перець, трави)
1. Насамперед потрібно зварити сироп. З'єднайте в невеликому сотейнику ананасовий сік і цукор. Доведіть до кипіння і уварити на середньому вогні приблизно наполовину (хвилин 12-15). Вилийте в глибоку миску і остудіть.
2. Поки вариться сироп можна зайнятися паніруванням. З'єднайте кокосову стружку, борошно, сіль, мелений часник, перець. Акуратно перемішайте.
3. Очищені креветки викладіть в сироп.
4. Після обваляйте з усіх боків в паніровці і викладіть на деко, застелене пергаментом. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
5. Запечені креветки в кокосовій стружці будуть готові хвилин через 10, як тільки підрум'яняться.