Рецепт Запечені креветки в кокосовій стружці фото

Запечені креветки в кокосовій стружці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Горіхи , Кокосова стружка
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Страви в паніровці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 25 хв.

Приголомшливу закуску я хочу вам запропонувати спробувати. Якщо ви любите морепродукти, то не проходьте повз, адже я навчу вас, як приготувати запечені креветки в кокосовій стружці. Подобається ідея? :)

Опис приготування:

Поєднання ананаса, кокоса і креветок дуже незвичайне, але нереально класне! Якщо ви любите пробувати щось новеньке, рецепт обов'язково оціните. В паніровці, до речі, можна також додати гострий перець для любителів пікантності, або обійтися спеціями і травами для аромату. Процес простий і досить швидкий, так що в скарбничку додати точно варто!

  • Креветки - 500 грам
  • Ананасовий сік - 2 склянки
  • Кокосовий цукор - 1/4 склянки
  • Кокосова стружка - 1/2 склянки
  • Борошно - 1/4 склянки (ідеально - мигдальна)
  • Сіль і спеції - За смаком (часник, перець, трави)
запечені креветки в кокосовій стружці - фото крок 1
1. Насамперед потрібно зварити сироп. З'єднайте в невеликому сотейнику ананасовий сік і цукор. Доведіть до кипіння і уварити на середньому вогні приблизно наполовину (хвилин 12-15). Вилийте в глибоку миску і остудіть.
запечені креветки в кокосовій стружці - фото крок 2
2. Поки вариться сироп можна зайнятися паніруванням. З'єднайте кокосову стружку, борошно, сіль, мелений часник, перець. Акуратно перемішайте.
запечені креветки в кокосовій стружці - фото крок 3
3. Очищені креветки викладіть в сироп.
запечені креветки в кокосовій стружці - фото крок 4
4. Після обваляйте з усіх боків в паніровці і викладіть на деко, застелене пергаментом. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
запечені креветки в кокосовій стружці - фото крок 5
5. Запечені креветки в кокосовій стружці будуть готові хвилин через 10, як тільки підрум'яняться.

Схожі рецепти