Рецепт Риба в картопляному клярі фото

Риба в картопляному клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Форель
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Картопляна панірування як не можна до речі підходить до смаженої рибку. Філе форелі, запечене в ніжному картопляному клярі, - гарне блюдо на домашній обід, вечерю або навіть на святковий стіл.

Опис приготування:

Приготуємо рибу в картопляному клярі в домашніх умовах. Нарізаємо рибу порційними шматочками і паніруємо в клярі, приготованому з яєць, картоплі і спецій. Обсмажуємо рибне філе на сковороді до красивої рум'яної скоринки. Подаємо на стіл з гарніром, наприклад, рисом або гречкою. Хай щастить!

  • Форель - 600 грам (філе)
  • Картопля - 3 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
риба в картопляному клярі - фото крок 1
Рибне філе нарізаємо порційними шматочками, присипаємо спеціями за смаком, скроплюємо лимонним соком.
риба в картопляному клярі - фото крок 2
Картопля очищаємо і натираємо на крупній тертці.
риба в картопляному клярі - фото крок 3
Додаємо яйце і борошно, перемішуємо.
риба в картопляному клярі - фото крок 4
Ретельно паніруємо рибу в клярі.
риба в картопляному клярі - фото крок 5
Розігріваємо в сковороді рослинне масло. Обсмажуємо рибу під кришкою з двох сторін, приблизно 30 хвилин. Вогонь мінімальний.
риба в картопляному клярі - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти