Риба в картопляному клярі
(покроковий рецепт з фото)
Картопляна панірування як не можна до речі підходить до смаженої рибку. Філе форелі, запечене в ніжному картопляному клярі, - гарне блюдо на домашній обід, вечерю або навіть на святковий стіл.
Приготуємо рибу в картопляному клярі в домашніх умовах. Нарізаємо рибу порційними шматочками і паніруємо в клярі, приготованому з яєць, картоплі і спецій. Обсмажуємо рибне філе на сковороді до красивої рум'яної скоринки. Подаємо на стіл з гарніром, наприклад, рисом або гречкою. Хай щастить!
- Форель - 600 грам (філе)
- Картопля - 3 штуки
- Яйце - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Рибне філе нарізаємо порційними шматочками, присипаємо спеціями за смаком, скроплюємо лимонним соком.
Картопля очищаємо і натираємо на крупній тертці.
Додаємо яйце і борошно, перемішуємо.
Ретельно паніруємо рибу в клярі.
Розігріваємо в сковороді рослинне масло. Обсмажуємо рибу під кришкою з двох сторін, приблизно 30 хвилин. Вогонь мінімальний.
Смачного!