Начинка з фаршу і капусти для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування начинки з фаршу і капусти для пиріжків мені підказала подруга. Я раніше ніколи не думала, що з 300 грам фаршу можна зробити так багато начинки! Та ще й такою смачною!
Я спочатку не могла навіть подумати, що начинка з фаршу і капусти для пиріжків в домашніх умовах дійсно вийде смачною. Якось не вкладалося у мене в голові, що ось є пиріжки капустою, є пиріжки з м'ясом, а ось і з м'ясом, і з яйцями, і з капустою одночасно? виявилося, це шалено смачно! рекомендую!
- Фарш - 300-400 грам
- Яйця - 4 штуки
- Брокколі - 400 грам (або звичайна капуста)
- Спеції - За смаком
- Тісто - За смаком
1. Кип'ятимо воду і відварити брокколі до готовності. Трохи воду солимо. Відкинемо на друшляк, остудити, а потім вже измельчим.
2. Яйця теж відварити, остудити, і подрібнити. Далі разом з капустою на невеликому вогні ще раз обсмажити-згасимо яйця з капустою. Спеції - за смаком.
3. Поки яйця і капуста на плиті, поряд ставимо сковорідку з рослинним маслом і обсмажити на ній фарш. А потім просто змішаємо їх між собою, - начинка готова!
4. От і все! готуйте тісто, як звикли, - і вперед, запікати і їсти смачні пиріжки!