Рецепт Начинка з фаршу для пиріжків фото

Начинка з фаршу для пиріжків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Домашні пиріжки - це найсмачніша випічка. Хочу розповісти вам свій рецепт начинки з фаршу для пиріжків.

Опис приготування:

Можна спекти калачів з різною м'ясною начинкою. Для приготування начинки з фаршу для пиріжків я беру відварну свинину і роблю з неї фарш. Так пиріжки пекти будуть швидше, та й ніжніше м'ясо буде потім. Я ще додаю гриби для повноти смаку. Дивимося далі рецепт.

  • Відварна свинина - 400 грам
  • Спеції - - За смаком
  • Картопля - 5-7 штук
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Печериці - 5-7 штук
  • Яйце - - За смаком
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
начинка з фаршу для пиріжків - фото крок 1
Відварене м'ясо треба пропустити через м'ясорубку.
начинка з фаршу для пиріжків - фото крок 2
Лук обсмажуємо.
начинка з фаршу для пиріжків - фото крок 3
Гриби ріжемо, обсмажуємо з цибулею.
начинка з фаршу для пиріжків - фото крок 4
Потім додаємо фарш з відвареної свинини. Смажимо ще хвилин 5. Солимо, перчим.
начинка з фаршу для пиріжків - фото крок 5
Пиріжки у мене з картоплі. Тісто я робила з відвареної картоплі з яйцями і борошном. Викладаємо начинку з фаршу на тісто.
начинка з фаршу для пиріжків - фото крок 6
Гарненько ліпимо пиріжки. Смажимо в маслі на сковороді з двох сторін до золотистого кольору. До речі, можна і запекти.
начинка з фаршу для пиріжків - фото крок 7
Ось такі пиріжки з готовою начинкою з фаршу для пиріжків. Смачного!

Схожі рецепти