Рецепт Шурпа з півня фото

Шурпа з півня
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Овочі , Птах , Картопля , Морква , Півень
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я думаю, шурпа з баранини знайома всім! А ось про шурпу з півня чули всі. Насправді, суп виходить дуже хорошим. Наваристий, ситний, ароматний, переконайтеся в цьому самі!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування шурпи з півня. Найголовніше не переварити м'ясо! Індикатором готовності служить оголена ніжка півня, спливли помідори і опустився на дно болгарський перець. Перед подачею шурпу слід настояти під кришкою. Вдалого приготування!

  • Півень - 1 штука (тушка підготовлена)
  • Картопля - 5 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Перецьь болгарський - 2 штуки
  • Базилік - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
шурпа з півня - фото крок 1
Відварюємо півня до готовності, постійно знімаючи піну. Потім додаємо дрібно порізані цибулю, морква і болгарський перець.
шурпа з півня - фото крок 2
Тепер закладаємо картоплю, порізаний середніми кубиками. А через 10 хвилин додаємо помідори і базилік.
шурпа з півня - фото крок 3
Солимо і перчимо шурпу за смаком. Знімаємо з вогню і наполягаємо під кришкою 10 хвилин.
шурпа з півня - фото крок 4
Півня і картоплю подаємо в одній страві.
шурпа з півня - фото крок 5
Бульйон з овочами - в іншому. Смачного!

Схожі рецепти