Шурпа з півня
(покроковий рецепт з фото)
Я думаю, шурпа з баранини знайома всім! А ось про шурпу з півня чули всі. Насправді, суп виходить дуже хорошим. Наваристий, ситний, ароматний, переконайтеся в цьому самі!
Перед вами - простий рецепт приготування шурпи з півня. Найголовніше не переварити м'ясо! Індикатором готовності служить оголена ніжка півня, спливли помідори і опустився на дно болгарський перець. Перед подачею шурпу слід настояти під кришкою. Вдалого приготування!
- Півень - 1 штука (тушка підготовлена)
- Картопля - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Перецьь болгарський - 2 штуки
- Базилік - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Відварюємо півня до готовності, постійно знімаючи піну. Потім додаємо дрібно порізані цибулю, морква і болгарський перець.
Тепер закладаємо картоплю, порізаний середніми кубиками. А через 10 хвилин додаємо помідори і базилік.
Солимо і перчимо шурпу за смаком. Знімаємо з вогню і наполягаємо під кришкою 10 хвилин.
Півня і картоплю подаємо в одній страві.
Бульйон з овочами - в іншому. Смачного!