Рецепт М'ясна нарізка «хвіст півня» фото

М'ясна нарізка «хвіст півня»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет

На будь-якому святковому столі повинні бути нарізки, вони подаються як закуски до міцних спиртних напоїв. У рік півня пропоную такий варіант нарізки у вигляді хвоста півня! ділюся ідеєю!

Як приготувати м'ясну нарізку "хвіст півня"? Дуже просто! Дивіться і повторюйте за мною. Для нарізки вибирайте свої улюблені "вкусняшки", добре, якщо це будуть різні за кольором і структурі м'ясні продукти, тоді хвіст вийде яскравим і цікавим. З даного кількість продуктів у мене вийшло дві однакові тарілочки нарізки. Успіху і з наступаючим Новим роком!

  • Копченая свиная грудинка - 100 грам
  • Шинка - 100 грам
  • Cervélo - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Маслини без кісточок - 2-3 штук
  • Петрушка - 1-2 штук
м'ясна нарізка
Підготуйте продукти. Яйце відварити круто, остудіть його і очистіть від шкаралупи. Вимийте зелень, маслини відцідити від рідини. Приступимо!
м'ясна нарізка
Всі м'ясні продукти поріжте однаковими тонкими скибочками.
м'ясна нарізка
Візьміть тарілочку прямокутної форми, так зручніше буде розташувати півника з хвостом. Яйце розріжте на дві половинки. Розкладіть по тарілочках, з оливок зробіть очі, з вареної моркви ніжки, дзьобик, grebeshok, крильця. М'ясні продукти укладіть, як дозволить вам фантазія, при цьому імітуючи розкішний хвіст півня. Прикрасьте шматочками маслин, морква, петрушкою. М'ясна нарізка "хвіст півня" готова!

Схожі рецепти