М'ясна нарізка «хвіст півня»
(покроковий рецепт з фото)
На будь-якому святковому столі повинні бути нарізки, вони подаються як закуски до міцних спиртних напоїв. У рік півня пропоную такий варіант нарізки у вигляді хвоста півня! ділюся ідеєю!
Як приготувати м'ясну нарізку "хвіст півня"? Дуже просто! Дивіться і повторюйте за мною. Для нарізки вибирайте свої улюблені "вкусняшки", добре, якщо це будуть різні за кольором і структурі м'ясні продукти, тоді хвіст вийде яскравим і цікавим. З даного кількість продуктів у мене вийшло дві однакові тарілочки нарізки. Успіху і з наступаючим Новим роком!
- Копченая свиная грудинка - 100 грам
- Шинка - 100 грам
- Cervélo - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Маслини без кісточок - 2-3 штук
- Петрушка - 1-2 штук
Підготуйте продукти. Яйце відварити круто, остудіть його і очистіть від шкаралупи. Вимийте зелень, маслини відцідити від рідини. Приступимо!
Всі м'ясні продукти поріжте однаковими тонкими скибочками.
Візьміть тарілочку прямокутної форми, так зручніше буде розташувати півника з хвостом. Яйце розріжте на дві половинки. Розкладіть по тарілочках, з оливок зробіть очі, з вареної моркви ніжки, дзьобик, grebeshok, крильця. М'ясні продукти укладіть, як дозволить вам фантазія, при цьому імітуючи розкішний хвіст півня. Прикрасьте шматочками маслин, морква, петрушкою. М'ясна нарізка "хвіст півня" готова!