Рецепт М'ясна нарізка на Великдень фото

М'ясна нарізка на Великдень
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Птах , Курка , Ковбаса
Пісні страви
На швидку руку , На святковий стіл , Пасха
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Пропоную вам простий і швидкий варіант, як приготувати м'ясну нарізку на Великдень. Використовувати будемо 3 виду м'ясних продуктів - салямі, буженину і курячу пасторму. Вийде дуже смачно і ситно!

Опис приготування:

Великдень - велике християнське свято, який символізує пробудження до життя, перемогу над смертю і віру у вічне існування. Після довгого Великого посту, який несе очищення, люди розговляються, і тоді на стіл ставлять найвишуканіші і дорогі страви. Сьогодні я покажу один з варіантів, як приготувати м'ясну нарізку на Великдень у вигляді кошики. Прикрасити її можна свіжою зеленню і квітами з овочів. Впевнена, така закуска припаде до смаку всім!

  • Салями - 200 грам
  • Бажання - 200 грам
  • Куряча пасторма - 200 грам
  • Зелень - За смаком (для прикраси)
  • Морква - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
м'ясна нарізка на Великдень - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. До речі, ви можете взяти і інші м'ясні продукти: копчене сало, копчена риба, кілька видів копченої ковбаси і т. d.
м'ясна нарізка на Великдень - фото крок 2
Всі м'ясні продукти поріжте на тонкі скибочки.
м'ясна нарізка на Великдень - фото крок 3
Викладіть їх у вигляді кошика. Спочатку викладіть низ з буженини, сформувавши середину, а з ковбаси - краю. З пасторми зробіть ручку кошика.
м'ясна нарізка на Великдень - фото крок 4
Прикрасьте кошик зеленню петрушки або кропу і трояндочками зі свіжих моркви і огірка. От і все! М'ясна нарізка на Великдень готова! Вийшло дуже яскраво і святково!

Схожі рецепти