М'ясна нарізка на Великдень
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам простий і швидкий варіант, як приготувати м'ясну нарізку на Великдень. Використовувати будемо 3 виду м'ясних продуктів - салямі, буженину і курячу пасторму. Вийде дуже смачно і ситно!
Великдень - велике християнське свято, який символізує пробудження до життя, перемогу над смертю і віру у вічне існування. Після довгого Великого посту, який несе очищення, люди розговляються, і тоді на стіл ставлять найвишуканіші і дорогі страви. Сьогодні я покажу один з варіантів, як приготувати м'ясну нарізку на Великдень у вигляді кошики. Прикрасити її можна свіжою зеленню і квітами з овочів. Впевнена, така закуска припаде до смаку всім!
- Салями - 200 грам
- Бажання - 200 грам
- Куряча пасторма - 200 грам
- Зелень - За смаком (для прикраси)
- Морква - 1 штука
- Огірок - 1 штука
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. До речі, ви можете взяти і інші м'ясні продукти: копчене сало, копчена риба, кілька видів копченої ковбаси і т. d.
Всі м'ясні продукти поріжте на тонкі скибочки.
Викладіть їх у вигляді кошика. Спочатку викладіть низ з буженини, сформувавши середину, а з ковбаси - краю. З пасторми зробіть ручку кошика.
Прикрасьте кошик зеленню петрушки або кропу і трояндочками зі свіжих моркви і огірка. От і все! М'ясна нарізка на Великдень готова! Вийшло дуже яскраво і святково!