Рецепт «мармуровий рулет» (м'ясна нарізка з курки) фото

«мармуровий рулет» (м'ясна нарізка з курки)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Часник , Желатин
ПП рецепти
На святковий стіл , День народження , Фуршет , 8 березня
Страви в рукаві
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 12 г. 0 хв.

На святковий стіл або в якості закуски на бутерброди, наприклад, цей дивовижний рулетик буде в самий раз. Хочете побалувати себе натуральним м'ясним делікатесом, зробленим самостійно?

Опис приготування:

Незважаючи на те, що процес здається складним і заморочлівим, насправді це не так. Що, він займає чимало часу, але, повірте, результат того вартий. Я хочу детально описати, як приготувати"Мармуровий рулет" (м'ясну нарізку з курки) зі спеціями. Завдяки желатину рулет чудово тримає форму і при нарізанні виходять акуратні шматочки. Спробуйте обов'язково, якщо у вас в скарбничці ще немає подібних рецептів.

  • Куряче філе - 700-750 грам
  • Желатин - 30 грам
  • Часник - 2-6 зубчиків
  • Сіль і спеції - За смаком (паприка, перець, сушені трави і т. Д.)
& Quot; Мармуровий рулет
1. Вимийте, обсушити і наріжте дрібними кубиками куряче філе. Саме така нарізка дасть потрібну нам"мармуровість" .
& Quot; Мармуровий рулет
2. Часник очистіть і подрібніть. Можна пропустити через прес при бажанні.
& Quot; Мармуровий рулет
3. З'єднайте желатин зі спеціями і як слід перемішайте.
& Quot; Мармуровий рулет
4. У глибокій мисці з'єднайте курку з часником, спеціями і желатином.
& Quot; Мармуровий рулет
5. Ретельно перемішайте.
& Quot; Мармуровий рулет
6. Акуратно перекладіть все в рукав для запікання. Якщо рукава немає, можна використовувати фольгу.
& Quot; Мармуровий рулет
7. Викладіть у жароміцних форму і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте рулет хвилин 45.
& Quot; Мармуровий рулет
8. Після остудіть як слід, видаліть рукав і залиште рулет на ніч в холодильнику.
& Quot; Мармуровий рулет
9. Наріжте порційними шматочками - і можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти