«мармуровий рулет» (м'ясна нарізка з курки)
(покроковий рецепт з фото)
На святковий стіл або в якості закуски на бутерброди, наприклад, цей дивовижний рулетик буде в самий раз. Хочете побалувати себе натуральним м'ясним делікатесом, зробленим самостійно?
Незважаючи на те, що процес здається складним і заморочлівим, насправді це не так. Що, він займає чимало часу, але, повірте, результат того вартий. Я хочу детально описати, як приготувати "мармуровий рулет" (м'ясну нарізку з курки) зі спеціями. Завдяки желатину рулет чудово тримає форму і при нарізанні виходять акуратні шматочки. Спробуйте обов'язково, якщо у вас в скарбничці ще немає подібних рецептів.
- Куряче філе - 700-750 грам
- Желатин - 30 грам
- Часник - 2-6 зубчиків
- Сіль і спеції - За смаком (паприка, перець, сушені трави і т. Д.)
5. Ретельно перемішайте.
8. Після остудіть як слід, видаліть рукав і залиште рулет на ніч в холодильнику.