Курячий рулет «мармуровий»
(покроковий рецепт з фото)
Нижче я описала для вас нудний рецепт про те, як приготувати курячий рулет "мармуровий" . Він дуже красиво виглядає на столі і може виступати і як другу страву, і як сніданок. Пробуємо?
Ця страва складається з мінімальної кількості продуктів, але це не означає, що воно просте. І на вигляд, і на смак це не просто куряче звичне м'ясо, а оригінальне і цікаве блюдо. Островатий і пряний присмак дуже добре гармонує з багатьма гарнірами, а особливо - зі свіжими овочами та салатами.
- Куряче філе - 550 грам
- Желатин - 30 грам
- Часник - 2 зубчики
- Червоний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Куряче філе промийте, обсушити наріжте на маленькі шматочки.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Chesnok чистий, пропустіть через Часничниці і додайте до курки разом з перцем, сіллю і желатином.
Шматочки філе покладіть в рукав для запікання, закріпіть. Перекладіть його на деко і запікайте протягом однієї години.
Після цього часу дайте курці охолонути. Потім перекладіть її в бинт, надавши форму рулету. Перев'яжіть по всій довжині ниткою.
Приберіть рулет в холодильник на ніч. А потім розгорніть і наріжте на шматочки. Смачного!