Рецепт Карколомний курячий рулет «мармуровий» фото

Карколомний курячий рулет «мармуровий»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рулети

Завдяки рецептом, як приготувати карколомний курячий рулет «Мармуровий», можна забути про покупку ковбаси. Такий варіант буде набагато смачніше, економніше і корисніше покупних м'ясних делікатесів.

Курячий рулет можна зробити з філе або інших частин. М'ясо попередньо не потрібно піддавати термічній обробці, а використовувати його сирим. За смаком додаю різні спеції, можна доповнити його овочами: наприклад, перцем або томатами. Готується рулет дуже просто і швидко.

  • Курка - 1, 5 кілограма
  • Сало - 100 грам
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Желатин - 30 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль і спеції - За смаком
карколомний курячий рулет
1. Насамперед займаюся підготовкою м'яса, оскільки у мене ціла курка, то поділяю її на частини, потім відділяю м'ясо від кісток і шкіри.
карколомний курячий рулет
2. Утворені шматочки нарізаю кубиком гострим ножем, можна подрібнити в блендері, але не роблю фарш, а саме - шматочками.
карколомний курячий рулет
3. Свіже сало (без м'ясної прорізи) нарізаю дрібно і додаю до курки.
карколомний курячий рулет
4. Чищу часник, відвалів його через прес до м'яса, перемішую.
карколомний курячий рулет
5. До м'ясного фаршу додаю сіль і спеції (паприка, чорний мелений перець), желатин.
карколомний курячий рулет
6. Гарненько перемішую масу, викладаю її в пакет для запікання (можна на фольгу).
карколомний курячий рулет
7. Повертаю щільно рулет, для впевненості я ще перемотав його щільною ниткою (натуральної).
карколомний курячий рулет
8. Відправляю рулет в духовку, випікаю при температурі 180 градусів 40-50 хвилин. Готовий рулет відразу не дістаю з рукава, а залишаю до повного охолодження, а потім вже нарізаю шматочками. Смачного!

Схожі рецепти