Карколомний курячий рулет «мармуровий»
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки рецептом, як приготувати карколомний курячий рулет «Мармуровий», можна забути про покупку ковбаси. Такий варіант буде набагато смачніше, економніше і корисніше покупних м'ясних делікатесів.
Курячий рулет можна зробити з філе або інших частин. М'ясо попередньо не потрібно піддавати термічній обробці, а використовувати його сирим. За смаком додаю різні спеції, можна доповнити його овочами: наприклад, перцем або томатами. Готується рулет дуже просто і швидко.
- Курка - 1, 5 кілограма
- Сало - 100 грам
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Желатин - 30 грам
- Часник - 4 зубчики
- Сіль і спеції - За смаком
1. Насамперед займаюся підготовкою м'яса, оскільки у мене ціла курка, то поділяю її на частини, потім відділяю м'ясо від кісток і шкіри.
2. Утворені шматочки нарізаю кубиком гострим ножем, можна подрібнити в блендері, але не роблю фарш, а саме - шматочками.
3. Свіже сало (без м'ясної прорізи) нарізаю дрібно і додаю до курки.
4. Чищу часник, відвалів його через прес до м'яса, перемішую.
5. До м'ясного фаршу додаю сіль і спеції (паприка, чорний мелений перець), желатин.
6. Гарненько перемішую масу, викладаю її в пакет для запікання (можна на фольгу).
7. Повертаю щільно рулет, для впевненості я ще перемотав його щільною ниткою (натуральної).
8. Відправляю рулет в духовку, випікаю при температурі 180 градусів 40-50 хвилин. Готовий рулет відразу не дістаю з рукава, а залишаю до повного охолодження, а потім вже нарізаю шматочками. Смачного!