Привіт «мармуровий» з ківі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо нестандартні поєднання смаків вам близькі, тоді обов'язково повторіть цей простий рецепт салату "мармуровий" з ківі. Свіжий, пікантний і досить ситний салатик, який прикрасить ваш стіл.
У приготуванні салат дуже простий! Все що потрібно - цей час і трохи зусиль. Відваріть куряче філе і яйця, наріжте потрібні інгредієнти, змастіть шари майонезом, дайте настоятися і готово! Ну, а тепер все по порядку - стежте за кроками і я докладно розповім етапи приготування салату "мармуровий" . Хай щастить!
- Куряче філе - 300 грам
- Ківі - 2 штуки
- Яйце - 3 штуки
- Яблуко - 1 штука (кисле)
- Сир - 150 грам
- Морква по-корейськи - 100-150 грам
- Майонез - 1 За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1
Для приготування цієї страви знадобиться відварене куряче філе, які потрібно попередньо вимити, залити водою і відправити на вогонь.
2
Окремо відварити круто яйця. Потім як слід остудити і очистити.
3
Морква по-корейськи потрібно нарізати на 2-3 частини, щоб вона не була занадто довгою.
4
Готове філе остудити і нарізати кубиками. Викласти на дно салатник, підсолити і поперчити трохи, змастити майонезом.Также в рецепт приготування салату "мармуровий" з ківі можна використовувати трохи часнику.
5
Очистити ківі і нарізати тонкими кружечками. Викласти на курку.
6
Білки відокремити від жовтків і натерти на тертці.
7
Змастити шар білків невеликою кількістю майонезу і при бажанні підсолити.
8
Яблуко вимити, обсушити і натерти на середній терці. Викласти наступним шаром.
9
Слідом відправити тертий сир, який потрібно змастити майонезом.
10
Далі йде морква по-корейськи і знову майонез.
11
Завершує салат "мармуровий" з ківі в домашніх умовах терті на дрібній тертці жовтки. Перед подачею потрібно дати постояти салату в холодильнику хоча б 1 час, щоб він як слід просочився.